Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1827220 www.bgdnes.bg

Джордан бременна и изненадана

Любителката на футболисти Кати Прайс - Джордан, отново ще става майка. Бившето момиче от трета страница на "Сън" очаква четвъртото си дете. 
Наскоро секс бомбата се омъжи за трети път след несполучливите си бракове с певеца Питър Андре и боеца в смесени стилове Алекс Рийд.. Новият й съпруг е стриптизьорът Киърън Хайлер. Джордан научи, че е бременна няколко седмици след сватбата.
"Всички сме на седмото небе", сподели Кати.  
Тя призна, че новината е шокирала нея и Хейлър, но двамата са много щастливи от факта, че ще стават родители. Двойката не е планирала толкова бързо да си направи бебе. Джордан била нервна и загрижена, особено след последния спонтанен аборт, който е направила.
Прайс вече е съобщила трите си деца от две предишни връзки, че очаква бебе. Те били много развълнувани, че ще си имат братче или сестриче. Скоростната сватба на Кати и Хейлър бе изненадваща за приятелите на Джордан. Близките на 34-годишната секс бомба заявиха, че тя е побързала да сключи брак с 9 години по-младия от нея Хейлър, защото отчаяно иска още деца.
Първородният син на Джордан Харви е от бившия футболист на "Манчестър Юнайтед" Дуайт Йорк. Детето се роди със сериозно заболяване, а баща му заряза майка му още докато беше бременна. Другите две отрочета на Кати са от брака й с Питър Андре. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама