Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18275441 www.bgdnes.bg

МНОГО МИЛО! Баба гледа бебето на Лена Бориславова

Майката на Лена Бориславова гледа внучката си Деа, която се роди в средата на септември миналата година.

"Това, което най-много ми помогна в грижите за нея, е законодателната промяна, която прокарахме в 49-ото Народно събрание, с която позволихме майчинството да се прехвърля на роднина след шестия месец от раждането. Така успях да получа помощ от майка ми и да се върна към работата си ефективно", казва бившата шефка на кабинета на Кирил Петков.

Реклама

Младата майка е категорична, че се радва на спокойно и социално бебе, което обича да спи и не се плаши от чужди хора. Заради новия член на семейството Лена сметнала режима си и започнала да намира повече време за сън, вместо да работи по нощите. Често Лена води бебето със себе си и колегите й се шегуват, че то е "детенцето с най-много сменени палени в обществени сгради - в МС, в НС, предизборния щаб и дори по време на парти след избора на кмет на София".

Малката Деа много обича работните срещи на майка си и разговорите й по телефона. Дори обичала да имитира физиономиите й. Храбрата Лена пък дори пътувала с щерка си чак до Южна Корея, когато тя била едва на пет месеца.

В момента Бориславова планира голямо празненство за кръщенето на първото си дете и засега се е отказала от сватба с годеника си Мирослав Иванов. Двамата били готови за брак преди години. Имали план за сватбата, меньо, ресторант, цветя, фотограф и...дошла пандемията. "После дойде политиката и нещата се разсъхнаха", смее се Лена.

Тя е категорична, че в момента не й е до официален подпис, а и той нищо не значил, ако мъжът и жената не се разбират. "Важното е любов да има, другото е формалност", смята Бориславова.

Четете още

За пръв път! Лена и Миро заведоха бебето на море

За пръв път! Лена и Миро заведоха бебето на море

(СНИМКИТЕ НЕ ЛЪЖАТ) Лена проверява как е бебето по телефона

(СНИМКИТЕ НЕ ЛЪЖАТ) Лена проверява как е бебето по телефона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама