Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18278557 www.bgdnes.bg

Джуди Халваджиян: Геро ще се върне на екран след месец, след европейското

"Любимото телевизионно следствие "Скрита самоличност" с водещ Герасим Георгиев-Геро ще се завърне в ефира на NOVA след няколко месеца, през телевизионния сезон есен-зима. Сега е време за футбол – Европейското първенство е фокус в програмата на телевизията. С телевизията решихме да оставим 4 епизода от този сезон за следващия и така той да бъде по-дълъг. Сега хората се вълнуват повече от футбол и предпочитат мачовете от Европейското първенство, което е напълно разбираемо".

Това написа в нарочно обръщение към феновете на "Скрита самоличност"   продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян.

Реклама

"Излъчените епизоди на "Скрита самоличност" събраха по-голяма аудитория от излъчваните по същото ефирно време продукции от прекия ни конкурент. Най-вълнуващото телевизионно следствие е предпочитан избор на хората в активна възраст – 18-59 години, които са най-привлекателни за рекламодателите", допълва той.

Сега екипът му излиза в заслужена почивка след близо месец забавление и раздадени над 50 000 лева.

Скрита самоличност ще се завърне в ефира след няколко месеца. "Очаквайте ни с още много емоции, забавни участници и провокативни образи при завръщането на "Скрита самоличност" в телевизионен сезон "есен-зима" казва в края на съобщението си Джуди Халваджиян.

Четете още

СКАНДАЛ! Нова тв МАХНА Геро

СКАНДАЛ! Нова тв МАХНА Геро

Геро: Трябва да внимаваме хипнотизаторът в студиото да не ни одърви

Геро: Трябва да внимаваме хипнотизаторът в студиото да не ни одърви

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама