Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1828167 www.bgdnes.bg

Азис налапа цял майбах

 

Азис получи скъп подарък за рождения си ден в четвъртък вечерта. Кралят на попфолка се сдоби с майбах, който после бързо излапа. Струващото няколкостотин хиляди евро луксозно спортно возило обаче бе изработено не от метал, ламарина и кожа, а от сладкарски блатове и крем. Звездата събра близо 500 непознати в заведение във Варна, с които той посрещна празника си.

6-годишната щерка на краля на фолка Азис го зарадва с уникален подарък по случай неговия рожден ден. Малката чаровница собственоръчно аранжира и декорира картина за своя татко. "Всъщност детето му направи колаж със снимки на любимото му куче", разказа майката на Рая - Гала.

Реклама


Миналата година Васил Боянов получи от близък приятел куче от породата мопс на няколко седмици. Кръсти го, разбира се, Мопси. Чаровното бебе куче, освен че първоначално побърка фолкпевеца със своите бели и пакости, успя да открадне покрай грижите и сърцето му. Днес Азис е влюбен до уши в Мопси.
Четириногият палавник е любимец както на таткото, така и на неговата наследница Рая. Момиченцето и екзотичното куче са първи приятели както в игри, така и в пакости.
В четвъртък Азис не успя да духне свещичките върху вкусната торта, която Рая и Гала купили и занесли у дома за неговия празник.


"Той е на участие във Варна и се прибира в петък, като си дойде, ще получи и подаръка от Рая на живо", каза в четвъртък Гала. На партито в заведението в морската столица бил футболистът Георги Иванов-Гонзо с приятели, научи в. "България Днес".
За да го зарадват в деня на рождения му ден със скромната, но оригинална идея, двете качили снимка на колажа картина на стената на Азис във Фейсбук. "Все пак трябваше да види в деня на празника подаръка", обясни Гала.
Майка и дъщеря обаче посрещнали подобаващо рождения ден на фолкпевеца въпреки отсъствието му от дома. Те се настанили около официална трапеза, хапнали обилно от блюдата за вечеря и на финала за здравето на Азис запалили фойерверк и свещички върху празничната торта. Пожелали му и на глас, както повелява традицията за рожден ден, здраве, успехи, верни приятели, много нови песни, покоряване на нови и различни висини и страни и други.


Същата вечер малката Рая нарисувала и поздравителна картичка за своя баща, в която тя с печатни букви изфабрикувала и пожеланията си към него.
"Радвам се, че имам честта да честитя рождения ден не просто на костинбродския славей, а на световноизвестния Азис. Поклон пред таланта му!У, написа пък Николета Лозанова на стената на фолкпевеца. Футболната съпруга му пожела да продължава да е трън в очите на колежките му и балсам за ушите на тези, които го уважават.
"Крайно време е някои негови колежки да приемат, че каквото и да изпеят, дори на челна стойка да застанат, няма да изкарат неговия глас - неповторим е! Обичам те и се гордея с теб!", отсече плеймейтката на Валери Божинов.

Венелина ИВАНОВА

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама