Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18293923 www.bgdnes.bg

Секси певица отрича афера с Хакими

Атаките са непоносими, имам мъж до себе си, казва Лола Индиго

Популярната испанска певица Лола Индиго е бясна от слуховете, че има афера с футболиста на ПСЖ Ашраф Хакими. Двамата бяха забелязани в опасна близост на борда на луксозна яхта заедно с други свои приятели край бреговете на Майорка. Таблоидите са категорични, че Хакими и Лола имат любовна връзка, но певицата категорично отрича. Лола дори бе нападната в социалните медии заради близостта си с Хакими, който е в процес на развод с жена си Хиба Абук и срещу него тече разследване по обвинение в изнасилване.

"Атаките са непоносими - казва певицата. - Никога не съм говорила за личния си живот, но имам партньор от две години и сега ме вкараха във връзка с мъж, защото дишаме един въздух, без никакъв контекст.

От нищото получавам вербално насилие и безсмислени унижения. Пресата е ужасна, но тук е много по-зле."
Испанката бързо изтри съобщението си в социалните мрежи, но критиките към нея не спряха. От своя страна Хакими запазва пълно мълчание по темата. За връзка между двамата се заговори още през февруари. Тогава мароканецът и тогавашният му съотборник в ПСЖ се появиха на концерт на Лола в Мадрид. Сега подозренията остават въпреки категоричното им отричане от страна на певицата.
Хакими продължава да купонясва след раздялата със съпругата си Хиба Абук, с която имат две деца. Преди време футболистът бе забелязан на брутален купон с мадами в нощен клуб в Мадрид. Футболистът изглеждал безгрижен в компанията на 6 или 7 момичета, като компанията се забавлявала във ВИП сепаре, заобиколено от охрана. Хакими не изглеждал никак притеснен или депресиран от раздялата със съпругата си. Напротив, бил щастлив и се забавлявал на макс с мацките, твърдят испански клюкари. От своя страна бившата му съпруга продължава да страда след раздялата. "Нямах късмет с мъжете. Имах много разочарования, но любовта я има. Все още вярвам, че може да се появи някой, който е любовта на живота ми", казва актрисата. 

Четете още

Сексскандал №1 на Евро 2024: Бланка иска развод след рогата

Сексскандал №1 на Евро 2024: Бланка иска развод след рогата

Кристиано и Джорджина с имение в Дубай

Кристиано и Джорджина с имение в Дубай

Порнозвездата Вели Отвертката ПОКАЗА как го прави (видео)

Порнозвездата Вели Отвертката ПОКАЗА как го прави (видео)

Андреа Банда Банда стана Андреа Баница, ето защо

Андреа Банда Банда стана Андреа Баница, ето защо

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама