Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1829997 www.bgdnes.bg

Крис Браун хвана срамни въшки

Певецът Крис Браун, който преби Риана, е станал агресивен и много неприятен на външен вид. Той постоянно си търка четала все едно е хванал срамни въшки. Мъката от болезнения сърбеж силно се е изписала на лицето му. Гримасата говори сама за себе си - гадинки съсипахте ми живота. Срамните буби не се плашат дори от зловещите татуировки по скромното тяло на Крис Браун. Всичко това се случва на Бермудите и не убягва на местните папараци, които се страхуват да приближат до него за да не пипнат заразата.

Крис Браун е американски певец, актьор, танцьор и текстописец. Той прави своя дебют през 2005 година с албума „Chris Brown" когато е на 16 години. Този албум включва песента „Run it!", която се изкачва на върха на класацията Billboard Hot 100, което го прави първият мъж музикален изпълнител, чийто дебютен албум се изкачва на върха.

Реклама

Вторият му албум „Exclusive" излиза през 2007 година, също при голям успех. Третият албум „Graffiti" излиза през декември 2009 година, но не достига успеха на първите два, макар че някои песни се изкачват до 20-та позиция в класациите. Намалялата му по това време популярност се дължи отчасти на последствията от побоя над певицата Риана за което Крис получава условна присъда и му е забранено да приближава певицата на по-малко от 10 метра.

През 2011 той се завръща успешно на музикалната сцена с албума си "F.A.M.E.", който достига първата позиция в САЩ и Австралия, през 2012 същият албум печели награда Грами за най-добър R&B албум, която е първата за Крис.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама