Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18303901 www.bgdnes.bg

Треньорът на княгиня Калина: Прави по 80 лицеви опори наведнъж

Да не бъдем осъдителни към хората, призова фитнес инструкторът Ричард Величков

"Виждал съм как княгиня Калина прави 80 лицеви опори от веднъж", сподели пред "България Днес" звездният фитнес инструктор Ричард Величков и допълни: "Може и да се набира 20 пъти без почивка. Всеки ден тя прави вкъщи по 100 лицеви опори и 300 коремни, преди да дойде при мен."

Преди дни в световната мрежа нашумя снимката на княгиня Калина Сакскобургготска, на която тя гордо показва прогреса си в залата за вдигане на тежести. Трансформацията е дело не на кой друг, а на самия Ричард, който е неин личен треньор.

Реклама

"Не трябва да съдим хората. Всеки има избор как трябва да изглежда и да уважаваме това ", призова треньорът пред нас и допълни: "Много критики имаше към това, че е шофирала пияна. Но мога да уверя, че ако някой пие редовно, то той не може да изглежда както княгинята. Калина изглежда много добре - здрава и изчистена. Хората не обичат да гледат себе си и често, когато някой направи нещо различно, те се пробват да го спрат", категоричен е Ричард, който цитира думи на легендарния културист Арнолд Шварценегер: "Ако кажем, че жените, които тренират, изглеждат като мъже, то дали мъжете, които не тренират, изглеждат като жени?", упреква хейтърите Ричард.

Нацепенягата сподели, че работата с Калина е много лесна и приятна. "Заедно с Китин са много възпитани хора. С всеки, който седне да ги заговаря, винаги са се отнасяли любезно", каза мускулестият модел, който е забелязал, че щерката на царя има години опит във фитнеса: "Когато аз станах неин треньор, забелязах, че тя не влиза за пръв път в залата. Знае как да се правят упражненията".

Тайната за здравото тяло на Калина не е само в редовните тренировки: Княгинята спазва стриктен хранителен режим и приема хранителни добавки: "Протеини, аминокиселни, магнезий - обичайните добавки. Не използва никакви химии и силни добавки", уверява инструкторът.

Четете още

Звездата от "Биг брадър" Ричард Величков тренира княгиня Калина

Звездата от "Биг брадър" Ричард Величков тренира княгиня Калина

Стана ясна присъдата на княгиня Калина

Стана ясна присъдата на княгиня Калина

Отложиха делото срещу княгиня Калина за март

Отложиха делото срещу княгиня Калина за март

Княгиня Калина награби треньорката си

Княгиня Калина награби треньорката си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама