Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18306275 www.bgdnes.bg

Ким Кардашиян загражда Белингам

Голямата звезда на Англия Джуд Белингам е новата тръпка на милиардерката Ким Кардашиян, твърди британският "Сън". Халфът на "Реал" (Мадрид) наскоро стана лице на марката на Кардашиян и между двамата са пламнали искри. Футболистът засне впечатляваща фотосесия по бельо, която определено е впечатлила сексбомбата.

Американката е с 23 години по-възрастна от Белингам, но това изобщо не я притеснява. Състоянието на Ким се оценява на 1,7 млрд. долара и обикновено тя няма проблем да свали който и да е мъж.

Реклама

"Джуд в момента е един от най-актуалните хора в момента и неговото съгласие да снима за Ким и марката я зарадва много - казват близки до Кардашиян, която оценила футболиста като "много секси". - Ким знае, че той живее в Мадрид и има гадже. Но не е тайна, че го следи дали няма да остане сам скоро. Тогава със сигурност ще се пробва с него." Източникът също така твърди, че Ким "не може да спре да говори за това колко е готин Джуд".

20-годишният Белингам има връзка в момента с нидерландсия модел Лаура Селия Ваук. Двамата дълго време се криеха, преди да бъдат спипани заедно. От своя страна Кардашиян вече има опит със спортисти. Тя бе омъжена за баскетболиста Крис Хъмфрис, но бракът им продължи едва 72 дни. Ким имаше връзки и с няколко звезди от американския футбол.

Четете още

Бекъм заби Кардашиян

Бекъм заби Кардашиян

Мбапе задява Кардашиян, дали се загаджиха?

Мбапе задява Кардашиян, дали се загаджиха?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама