Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1830687 www.bgdnes.bg

Шарън Стоун на 55 - галерия

Шарън Стоун е американска актриса, манекенка и продуцент, родена на 10 март 1958 г. в Мийдвил, Пенсилвания, САЩ. Тя постига международно признание с ролята си в "Първичен инстинкт". Номинирана е за "Оскар" за Най-добра актриса и печели "Златен глобус" за най-добра актриса в драматичен филм за изпълнението си в "Казино".


Шарън Стоун в момента живее в Бевърли Хилс, Калифорния, и притежава ранчо в Нова Зеландия. Тя се омъжва телевизионния продуцент Майкъл Грийнбърг през 1984 г. на снимачната площадка на телевизионен филм, който той продуцира и тя участва. Три години по-късно, те се разделят, а развода им приключва през 1990 г.
През 1993 г. Стоун се срещна с Уилям Дж. Макдоналд (известен още като Бил Макдоналд) на снимачната площадка на филма "Треска", на който той е съ-продуцент. Макдоналд напуска жена си Наоми Бака и се сгодява за Шарън. Те се разделят една година по-късно през 1994.
Докато работи по филма "Бърз или мъртъв" през 1995 г., Стоун се среща с Боб Вагнер (втори асистент-режисьор) и те се сгодяват. След като се разделят, Стоун връща годежния пръстен чрезFedEx (бел. Куриерска фирма).
На 14 февруари 1998 г., Стоун се омъжва за Фил Бронщайн. Те осиновяват сина си Роан Джоузеф Бронщайн през 2000 г. Бронщайн подава молба за развод през 2003 г., позовавайки се на непреодолими различия. Разводът влиза в сила през 2004 г., с решение на съдията, че синът им Роан трябва да остане предимно с баща си, с право на посещение на Стоун.
Стоун осиновява втори син, Лейърд Вон Стоун, през 2005 г., и трети син, Куин Кели Стоун, през 2006 г.
През 2005 г. по време на телевизионно интервю за филма "Първичен инстинкт 2", Стоун намеква за бисексуалност.Стоун също така казва, че в миналото тя се е "срещала" с момичета. През януари 2008 г., тя казва: "Всеки е бисексуален до известна степен. Сега мъжете действат като жени и е трудно да имаш връзка, защото аз харесвам мъжете по този старомоден начин. Искам мъжественост и истината е, че сега само жените я притежават".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама