Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18322548 www.bgdnes.bg

Светлана Тилкова - Алена за звездната карта на новоизбрания водач на БПЦ: Труден, но нов път за Църквата ни с патриарх Даниил

По Божията воля осиротялата Българска православна църква след кончината на патриарх Неофит има своя нов пастир. Млад човек с образование и с качества, заложени в рождената му звездна карта.

Новият патриарх Даниил е роден на дата, която въпреки емоциите, заложени му от неговия зодиакален знак Риби, подсказва, че ще е умерен, тактичен, търсещ разбирателството, а сега като патриарх ще търси и обединение, а не разкол в църквата заради свои или чужди пристрастия. Достоен продължител на делото на патриарсите Кирил, Максим и Неофит.

Реклама

Денят на интронизацията на патриарх Даниил - 30 юни 2024 година, неделя, е с многозначни астрологични заложби, веднъж за пътя на БПЦ, втори път за патриарха. Датата на неговата интронизация не носи непреодолими трудности за него, а чрез трудностите и изпитанията ще му дарява сила, за да преодолее всички изпитания по неговия път на български патриарх.

Даниил получи патриаршеското було и жезъл в неделя - денят на Слънцето, денят на Твореца, на Бога Отец, на Светлината, на Любовта, все добрини, които подсказват, че той ще дари на народа ни и ще върне вярата в силата на съзиданието и Бога на християните.

Универсалната вибрация на деня е носител на общителност, а общата вибрация - на кармична разплата, която е позволила да се направи неочакван избор и да бъде взето съдбовното решение за избор на патриарх, каквато е била Божията воля, изразена чрез сътворените от Него планети и техни аспекти в деня на гласуването.

Личната вибрация на интронизацията на четвъртия патриарх е в година на трудности, породени от странични фактори, но заради житейския му период изпитанията ще бъдат преодолени.

Личният му месец е носител на ново начало, но през трудности, заложени във вибрация 30 - преодолими и даряващи го с умението да разпознава лицемерите, използвачите и нагаждачите, които първи ще се обърнат срещу него, ако вятърът задуха в друга посока. Този дар от звездите ще му е много полезен. Изводът от нумерологичните аспекти е следният: Служението на патриарх Даниил ще е изпълнено с много трудности и много работа, чрез които ще води Църквата по нов път.

Композитната карта между неговата рождена дата и деня на интронизацията му е носител на успешно ново начало и постигане на стабилност и хармония. Това е в неговите възможности, а с благост и доверие в своите най-приближени ще ги приобщи към общополезната дейност на Църквата, за да бъдем в хармония с нашата религия и Вярата да завладее сърцата и душите на загубилите пътя към истинското общение с Бога, но без показност.

Реклама

Труден ще е пътят му, но увенчан с успех в нелеката мисия, с която Бог го натовари и дълги години служба в полза на православието, единението на народа, загубил в материалния си делник своите духовни потребности.

Наследникът на Неофит с майка

учителка и баща, служил в МВР и ДС

Родителите на патриарх Даниил са покойници. Баща му Трендафил Николов е работил 26 години в полицията в Смолян. Постъпил е през 1966 г. като разузнавач в Криминална полиция. 3 години по-късно става началник на отделение.

През 1974 г. става началник на отделение "Политическо възпитание", а след това заема поста зам.-началник на Окръжно управление на МВР. Пенсионирал се е с чин полковник през 1992 г. като началник служба "Полиция" - пост, който е заел година преди това.

През 2016 г. става ясно, че Трендафил Тодоров Николов е работил в структурите на ОУ на МВР - Смолян, ДС, като щатен служител, като със заповед от декември 1970 г. е назначен за инспектор IV степен.

Комисията разкрива данните във връзка с това, че Трендафил Николов е бил общински народен съветник до 28 август 1990 г.

Бащата на патриарх Даниил е родом от смолянското село Кремене, където сега живеят 14 души. След пенсионирането си събира материали за родното си място и издава книга за селото и родовете в него в 148 страници.

В нея със страст разкрива миналото на красивото селце и от редовете личи нескритата надежда да го има поне в спомените на поколенията.

Майката на Дядо Даниил е била учителка. Преподавала е информатика в сегашната Професионалната гимназия по икономика "Карл Маркс".

Хората в Смолян си спомнят, че Тодорка Николова приела обязаност да поддържа параклиса "Св. Дух" в енорията на църквата "Св. Неделя" още в годините на атеизъм.

Четете още

Топастроложката Алена: Рождената звездна карта предначертава живота ни

Топастроложката Алена: Рождената звездна карта предначертава живота ни

Топастроложката Алена ПРЕДРЕЧЕ:  Драконът не дава пари даром, но смелите ще печелят

Топастроложката Алена ПРЕДРЕЧЕ: Драконът не дава пари даром, но смелите ще печелят

Алена категорична: Ще газим политическа кал до 2030 година

Алена категорична: Ще газим политическа кал до 2030 година

Топастроложката Алена с прогнози за известните през 2024 г.: Николета Лозанова и Ники М. може да имат проблеми

Топастроложката Алена с прогнози за известните през 2024 г.: Николета Лозанова и Ники М. може да имат проблеми

Реклама
Реклама
Реклама