Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18339295 www.bgdnes.bg

Петър Вучков много внимава в жегите

Излизам само сутрин, за да си взема вестник, казва легендата на "Минута е много" 

"Всичко около мен е наред и се чувствам добре. Излизам рядко заради топлото време, само сутрин рано, за да си взема вестник, и след това се прибирам. Вече съм пенсионер, на 86 години съм и нямам много ангажименти навън."

Реклама

Това заяви пред "България Днес" легендарният телевизионен водещ Петър Вучков за това, как му влияят горещините, които ни препотяват напоследък.

"Ходих и да гласувам, разбира се. Аз самият съм се самонарекъл бойковист и дадох своя глас", категоричен е Вучков.

Преди дни емблемата на българската телевизия отбеляза своя имен ден на големия християнски празник Петровден. Вучков е дълбоко вярващ и разказва, че посещава местната църква всяка неделя. Тази година празнува в тесен кръг, със своята най-голяма опора - съпругата му Вихра.

"Прекарахме си много добре. Чествам именния си ден по новия стил - 29 юни. Въпреки че не празнувахме с гости, телефонът ми цял ден "пушеше" от обаждания", споделя Вучков.

Роднини и приятели от цяла България изказват своите най-сърдечни пожелания към актьора, който освен от многобройната публика е уважаван и от най-близките си хора.

"Пожелаха ми най-вече здраве. Както са казали хората, "Здраве да има, другото ще го купим", добави любимецът на малки и големи.

Водещият не крие, че му липсва "Минута е много" и все по-често се сеща за хубавите моменти в предаването. По този повод даде предложение предаването да бъде върнато в ефир, но с друго лице, тъй като неговото време е минало, все пак го води цели 33 години.

Четете още

Петър Вучков всяка неделя на църква

Петър Вучков всяка неделя на църква

Петър Вучков търчи по промоции

Петър Вучков търчи по промоции

Петър Вучков: Страх ме е от земетресенията!

Петър Вучков: Страх ме е от земетресенията!

Легендата Петър Вучков гледа болната си жена

Легендата Петър Вучков гледа болната си жена

Реклама
Реклама
Реклама