Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18339326 www.bgdnes.bg

ВИП нудисти се хващат за гушите

Искрен Пецов не си е купувал бански от 30 години

Шефът на натуристката федерация Галин Герчев-Геро напада "латинопартизанина", за да му признае лидерството

Има родни звезди, които хвърлят "дрехи и задръжки" целогодишно, но не са малко и тези, оставащи по евино или адамово облекло само през лятото, на девствени кътчета от Черноморието. С встъпването на юлските горещници в пълните им права темата за нудизма става особено гореща. За съжаление на широката публика не е никак лесно голи величия да бъдат зърнати по нашето крайбрежие и двойно по-трудно е да споделят публично за своята страст към трупането на тен, както ги е майка родила. Искрен Пецов е от известните българи, които нямат проблем да откровеничат за своите "натуристки" приключения "по света и у нас". Специално за "България Днес" певецът разкри, че "не си е купувал бански от 30 години". "Имам едни стари гащи за всеки случай", уточни през смях той. "Слагам ги само ако трябва да отида на някой друг плаж, но аз не обичам да ходя", добавя Пецов.

Реклама

Изпълнителят на хита "Кайман ме гони, кайман" довери още за вестника, че неговият "дебют" в ню плажуването е бил на плажа Черноморец, който навремето бил огромен. "Преди 10 ноември там непрекъснато дебнеше милиция. Не са ме глобявали, но и ние си бяхме измислили хитроумна схема да се пазим. "Бяхме си направили цяла организация. Всеки ден там имаше по един дежурен. Редувахме се да наблюдаваме дали не идват милиционери по пътечката към плажа", спомня си вокалистът на "Латинопартизани".

Искрен Пецов не може да забрави и екшъна, спретнат му преди време от негов "колега" - популярния нудист от Варна Галин Герчев-Геро, лидер на Българската натуристка федерация. "Този човек се появи преди години на един концерт, беше нещо сърдит... Каза: "Аз съм шефът на нудистите, във вестника пише, че ти си шеф...!". "Нищо не знам, казвам му, може да пише, но никога не съм бил шеф". И той ме хвана за гушата и вика: "Аз съм шефът!". "Добре, викам му, ти си шефът, няма проблем, само ме пусни", връща лентата назад към трагикомичната сценка певецът.

По думите му обаче нито веднъж не му се е случвало да плажува без бански заедно с други популярни личности. "Знам, че нудисти са Нели Рангелова, Мартина Вачкова, Камен Воденичаров, но не съм ги виждал на нудистките плажове", твърди Пецов. На въпроса дали не се изкушава да сътвори химн на БГ натуристите, подобно на химна на планинарите, той се усмихва и отговаря, че едно негово парче - "Дивият човек", възпявало отчасти и нудизма. "Но по съвсем ясни причини към него няма клип", шегува се изпълнителят, оставайки си обаче вратичка дали това все пак няма да се случи в някой хубав за нудизма ден.

"С Марина се врекохме голи-голенички под надпис "Нудизмът забранен" на любимото ни място на морето. Свидетели на бракосъчетанието ни бяха две стада диви прасета. През деня аз купих две сребърни халки от единствената отворена сергия в Обзор, моята за 9 лева, нося я и досега, а нейната - за 8. Ако решим да се разделяме, пак ще отидем там, ще ги свалим и ще ги хвърлим в морето", описва ексцентричната венчавка актьорът.

Друга хай натуристка е Александра Раева. Бившата певица на Слави Трифонов обаче се е зарекла да мълчи за увлечението си да се изляга на пясъка и къпе в морето гола-голеничка, защото на няколко пъти стана жертва на папарашки набези. Ню фотоси на дама, "приличаща на Раева", обиколиха вече редица таблоиди и предизвикаха небивал интерес.

Реклама

Като от огън се варди от камери и обективи и Марта Вачкова. С нейния бивш съратник от "Ку-ку", а после от "Каналето" Камен Воденичаров те си бяха спечелили име на заклети фенове на голото плажуване. Откакто обаче кадри, на които щерката на Григор Вачков е щракната без бански на морския бряг, станаха достояние на читателите на столичен таблоид, актрисата е изоставила натуристките си изпълнения, пояснявайки пред колеги, че "знае ли човек от кой храст може да изскочи заек", тоест, някой папарак и на най-затънтения плаж.

Малко преди да навърши достолепния половин век, Нели Рангелова цъфна в клипа "Сладка грешка"... само по перли, демонстрирайки тяло като на Афродита.

Но тази радост за окото се случи през далечната 2007-а. Днес гласовитката от Монтана вече не позволява на морския бриз да я гали навсякъде. А и на Русалка, любимия плаж на естрадната ветеранка, трупането на тен по евино облекло, меко казано, неприемливо.

Нов виден член

"България Днес" междувременно научи, че затвореният клуб на нашенските ВИП натуристи се е обогатил наскоро с още един виден член. Това е актьорът Даниел Рашев, нашумял с ролята си на сприхавия анестезиолог д-р Врабчев в сериала "Откраднат живот".

Преди звездната си роля Рашев е бил шофьор, работил е като фотограф на американски продукции у нас, бил е съдържател на селска кръчма, издал е две стихосбирки, изиграл е цар Борис Трети в руския сериал "Ванга"... Най-щурият момент в живота му обаче е неговата нуди сватба на див плаж до Обзор. И то през нощта! Негова законна половинка, с която се запознават в Ловешкия театър, е известната сценографка Марина Додова.

Реклама