Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18342600 www.bgdnes.bg

Подкаст: Дивна: На сцена съм от 4-годишна, беше като наркотик

Само на 4 годинки Дивна стъпва на музикалната сцена в родния си град Русе. Таланта открива госпожа Памукова, една от учителките в детската градина.

Още в първия учебен ден преподавателката забелязва таланта на Дивна и насочва родителите да я запишат на музикален педагог. "Родителите ми са се двоумяли дали изобщо е време толкова рано да тръгна на уроци. Гледала съм видеозаписи как на четири години съм на сцена уверена, усмихната и спокойна. Това е абсолютният признак, че винаги съм се чувствала добре на нея и съм искала да бъда на сцена", разказва Дивна в подкаста "24 часа от живота".

Днес обаче знае, че най-голямата сцена е животът ни и най-важното нещо е как се заявяваме на нея. "Адреналинът, който ни дават преживяванията с много хора или пък успехите и постигнатите цели са като наркотик. Сцената за мен беше много време наркотик и в моментите, в които по една или друга причина не съм била активно на нея, бях в тотална дупка. Когато осъзнаеш, че това може да бъде зависимост, следващият миг е страх дали това е най-доброто за теб", обяснява младата певица.

От малка се е научила да казва "не" на нещата, които не харесват. Такава е и до днес, но разликата е, че го прави по-осъзнато, а не по типично детския начин, напук. "Забелязвам, че има едни крайности, които се проявяват при нас, хората - или казваме много рязко "не", или не смеем изобщо да откажем. Изживявала съм и двете неща, като всичко останало в живота. Крайностите не са полезни за нас", категорична е тя.

Какво би казала днес на малката Дивна, която поема по пътя на славата, в кой момент си е повярвала истински и още от интересния разговор с Дивна слушайте в подкаста "24 часа от живота" в сайта на "24 часа" и във всичките ни подкаст платформи. Ще ни откриете като "24 часа podcast".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама