Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18347610 www.bgdnes.bg

УАУ! Мегз продължава да се заравя в земята

  • Дизайнерката се върна в България
  • Така постигам душевен мир, казва хубавицата

Мегз продължава да се заравя в земята. Дизайнерката се завърна в България, но не спира с практиката да се покрива цялата с пръст. Това хубавицата прави в двора на родния Раковски. Там Мегз е намерила кътче между дървета в семейния двор и продължава с това, което според думите й я прави по-силна - почвени практики.

Реклама

Преди няколко месеца дизайнерката шокира феновете си, като обяви, че в търсенето на спокойствие, стабилност и душевен мир от доста време се заравя цялата в земята. Мегз обяснява, че чрез тази мръсна практика се чувства по-близо до природата.

"Пътешествието ми с почвата започна с прекарване на време сред природата, спане на открито, ходене боса, седене на тревата. Когато се преместих в Дубай, си купих малка кутия и я напълних с пръст. Когато видях ефекта върху поведението си и колко процеси предизвиква в мен, започнах да я използвам по-често", споделя Мегз.

Хубавицата от години живее в Дубай, където се развива като инфлуенсър. Преди няколко дни Миглена Каканашева, както е рожденото й име, се е прибрала в родния си Раковски. Не за винаги, а за няколко седмици, в които да се види със семейството и старите дружки. А и не само - най-вече, за да се зареди с позитивна енергия. Която по думи на Мегз я има само в България.

"Има много специално място в сърцето ми - красивата ми родина. Само когато дробовете ми се напълнят с българския ми въздух и пия студената ни вода, се чувствам като преродена. Тук, в България, всичко може да ме просълзи. Тук се чувствам наистина пълноценна и рожба на майката природа. Обичам те, България, от дъното на цялата си душа", призна наскоро Мегз.

Четете още

Мегз този път стана славянка

Мегз този път стана славянка

Мегз: От 13-годишна всички говорят за мен

Мегз: От 13-годишна всички говорят за мен

Мегз Каканашева боготвори брат си

Мегз Каканашева боготвори брат си

Мегз се хвали колко се обожава

Мегз се хвали колко се обожава

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама