Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18358749 www.bgdnes.bg

ЕКСКЛУЗИВНО! Ергенка ЗАБИ водещия на тотото

  • Кристина Добрева и Антон Порязов празнуват любовта
  • Двойката заедно от няколко месеца, любовта им носи трайна и пълноценна връзка 

Ергенка и бивш водещ на тотото по БНТ са най-новата гореща ВИП двойка!

Кристина Добрева и Антон Порязов са заедно вече няколко месеца, като до последно чернокосата красавица крие от обществото своя избраник. Дали любовта с Порязов пламва преди или след снимките на "Ергенът" не става ясно, но двамата по всичко изглежда, че са на върха на щастието. Повод за това идва от самата Кристина, която направи любовно послание към своята изгора.

Реклама

"Замислих се, че ежедневието ни е толкова забързано. В това забързано ежедневие сякаш "намираме" винаги време да се ядосаме на някого или да мразим живота, но рядко "намираме" време да обичаме или да празнуваме живота. А животът е само един. Искам да отпразнувам непреходното в живота, това, което е невидимо за очите, но ни свързва в сърцето. Сродна душа, приятелство, опора. Благодаря ти, че те има, Антон Порязов!", отвори сърцето си публично чаровната брюнетка.

Кристина Добрева е от София и работи като финансов директор в международна IT компания. Позицията й е висока и изключително отговорна. При нея няма типичен работен ден - всекидневието й е разнообразно и често свързано с пътувания по цял свят.

Освен това Кристина е член на институт по социален и бизнес етикет в Лондон и организира курсове, в които говори за подходящо обличане за всеки повод, изкуството безпроблемно да се навигират разговори, да представяте себе си уверено, да изграждате трайно добро впечатление и какъв етикет да спазвате в ресторанта.

В последния сезон на "Ергенът", чиито снимки бяха през миналата есен на гръцкия остров Родос, Кристина влиза с визитка на жена, здраво стъпила на земята, която се гордее с професионалните си успехи и с това, че каквото и да захване, го довършва докрай. Възприема се като харизматична и автентична дама с непоклатими морални ценности, които не нарушава. Затова може би и не харесва шумните компании и предпочита да държи личния си живот неприкосновен.

За да се бори за сърцето на Алек с други красавици, Кристина смята, че е дошъл момент за нещо ново и различно. Наясно е, че се е загубила, като се е фокусирала единствено в работата си и търси предизвикателства в живота. Признава, че многократно се е случвало да предават доверието й, но причината да бъде по-затворена и консервативна в отношенията си с хората е много по-дълбока.

Реклама

Кристина е убедена, че е щастлив човек, но би била още по-щастлива, ако срещне любовта на живота си, казва тя на прага на риалити формата. Мечтае да създаде семейство и да има дете. Самотата я ужасява и иска да има трайна и пълноценна връзка. До себе си тогава Добрева споделя, че си представя авторитетен, скромен, забавен, здраво стъпил на земята мъж, с ценности и идеали. Да бъде кавалер и да я уважава.

По всичко личи, че този тип мъж Кристина вече е открила. И това далеч не е Алек, който заряза на финала русокосите изкушения Магдалена и Надежда, а бившият водещ на тотото по БНТ Антон Порязов. От мечтата да стане професионален футболист, актьор или диджей, през професията на търговски представител, през голямото кино, до студиото на Спорт Тото. Това е водещият на игрите по БНТ от 1 март 2020 година Антон Порязов.

Като малък мечтаел да се занимава професионално със спорт, но контузии и заболяване му пречат да осъществи мечтата си. Когато завършва училище, започва работа като търговски представител в голяма компания. Макар и много да му се е отдавала тази професия, на 28-годишна възраст поема в друга посока - по пътя на актьорското майсторство. Кандидатства в НАТФИЗ и веднага е приет в класа на Стефан Данаилов.

Порязов е участвал в няколко български продукции, измежду които са "Столичани в повече", "Шменти капели - Легендата", "Връзки", "Под прикритие", "Откраднат живот", "Ние, нашите и вашите", "Нокаут или всичко, което тя написа", "COVID-20", "Завръщане 2", "Лъжите в нас", "С река на сърцето".

Участвал е и в холивудски продукции като "300: Възходът на една империя", "Психиатрията Стоунхърст", "Код: Лондон", "Шивай" и други. Партнирал си е с Мила Йовович, Джерард Бътлър, Силвестър Сталоун, Мел Гибсън, Бен Кингсли и други.

Влиза в рекламите на риалити шоуто "Маскираният певец" в ролята на агент от НСО.

Откакто пламва любовта между двамата, Кристина прави Антон звезда в социалните мрежи в кратки клипчета, които тя заснема за нейните онлайн курсове по етикет. Във видеата Порязов влиза най-често в ролята на кавалер, който прави или не прави това, което един истински джентълмен трябва да демонстрира публично с половинката си.

Део и Цецо щастливо женени

И колегите на Порязов, водещи на Спортния тотализатор по БНТ, са щастливо обвързани.

Един от тях е бившият зам.-директор на Народния театър Цветан Николов. През 2023-та актьорът се ожени за втори път за красивата Мирела Николова. Това е втора сватба за актьора в рамките на три години. Първия път той се ожени за бившата секретарка на Боби Михайлов от БФС Елена Боева навръх 14 февруари. Красавицата от Ямбол му роди момиченце. За нея това бе втори брак, след като се раздели с футболиста на ЦСКА Йордан Тодоров - Данчо Тъча. След това Цецо и Елена се разделиха.

Николов дълго време бе и водещ на предаването "Втори тото шанс" по БНТ, откъдето идва и прякорът му - Тотото.

Део също е щастлив, след като среща екзотичната варненка Мариана по време на участие в морската столица. Любовта им пламва от пръв поглед. Днес те имат две момчета - Борислав и Теодор. "Тя е жената, която ме накара да порасна и да си поема житейските отговорности", споделя Део.

Четете още

Зарязаната ергенка Надежда вдига щанги с дупе

Зарязаната ергенка Надежда вдига щанги с дупе

ЗАГЪРБИ САМОТАТА! Татуиран здравеняк люби ергенката Пам

ЗАГЪРБИ САМОТАТА! Татуиран здравеняк люби ергенката Пам

Изгонената от Гонзо ергенка Виктория ШОКИРА: Имах връзка с женен мъж!

Изгонената от Гонзо ергенка Виктория ШОКИРА: Имах връзка с женен мъж!

Ергенката Теа във фетиш шоу с порнозвезда

Ергенката Теа във фетиш шоу с порнозвезда

Реклама
Реклама
Реклама