Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18365982 www.bgdnes.bg

Изловиха сина на Митьо Очите на купон с Емрах Стораро

Двамата известни наследници обикалят с компания курортите по морето

Димитър Желязков-младши и певецът размахват юмруци и мускули

Със сина на Митьо Очите - Димитър Желязков-младши, купонясва Емрах Стораро! Двамата известни наследници се щракват как размахват напомпани мускули и юмруци и се пускат в социалните мрежи, видя "България Днес".

През последните дни Емрах реши да съчетае полезното с приятното и бръмчи по морето, където брат му Фики има участия. Изпълнителят на "Един на милион" обикаля из Свети Влас и Слънчака в компанията на приятели от местния хайлайф. Сред тях е синът на кримигероя Митьо Очите, който е подсъдим като бос на банда за палежи, измами и наркоразпространение. Наскоро Димитър-младши завърши училище и направи фамозна абитуриентска вечер. На нея се похвали с черно ламборджини за 600 бона, известно като колата на Батман.

Реклама

Емрах също е фен на хубавите коли. Той споделя в профила си клип как кара своето синьо BMW M5 Competition с 900 коня по улиците в курорта. Хвали се и със снимка как бегачката му ускорява до 100 км/ч за 4-5 секунди. Въпреки други кадри как ръчка спортната кола, певецът е категоричен, че не погазва закона и кара само с позволената скорост.

В последните дни Емрах се забърква в скандал, след като публикува снимка как размахва газов пистолет в заведение. Заради изцепката с оръжието на обществено място го грози глоба, разкриват запознати.

Емрах навсякъде движи с брат си Фики и други известни наследници, които обичат да блъскат във фитнеса. Денем тренират бокс и вдигат тежести, а вечер се забавляват по кръчмите и дискотеките. Сред тайфата е и синът на бизнесмена Йордан Динев - Митко, който напоследък се изявява като ММА боец. Покрай него младежите често отскачат до марината в Св. Влас, изградена от братята Диневи.

Компанията обикаля и по клубовете, където синовете Стораро са поканени да пеят. По-малкият син на Тони Стораро не е оставен просто да изгледа от сепарето участието на брат си. Той бързо е разконспириран, отива на сцената, хваща микрофона и запява с батко си. През останалото време надига пълни чаши с приятели.

Четете още

Чалгаджията Емрах пуши цигари, докато си прави татус

Чалгаджията Емрах пуши цигари, докато си прави татус

Емрах пак ЗАСРАМИ фамилията! Размахва пищов на морето

Емрах пак ЗАСРАМИ фамилията! Размахва пищов на морето

Емрах се фука с часовник за 30 бона

Емрах се фука с часовник за 30 бона

Емрах надебеля

Емрах надебеля

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама