Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18366118 www.bgdnes.bg

Дарина Павлова омъжи дъщеря си

На пищна сватба в Италия

Щерката на Илия Павлов каза "да" на бащата на детето си

Дарина Павлова омъжи единствената си дъщеря - Паола! Наследничката на покойния Илия Павлов казва "да" на любимия си Ханс.

Сватбата се е състояла в тузарска вила край Рим.

Гостите са десетки от целия свят, но има и българска следа, разбира се. Сред ВИП персоните, присъствали на церемонията, е Марта Вачкова заедно с дъщеря си Рада. Популярната актриса и Мадам Мулти са много близки от години. И редовно се виждат.

Реклама

Както повелява традицията, първо е църковният брак. На него влюбените разменят корони от главите си. А по-късно се вричат във вечна вярност един на друг пред Бог. По-късно пък е пищната церемония. За доброто настроение на гостите са наети няколко девойки, които са виртуози на цигулка.

"Прекарахме прекрасно с вас - Поли, Ханс и Дарина. Благодаря ви за вълнението, танците и смеха! Имаше и сълзи, но от радост", написа развълнувано Вачкова, която първа разкри за щастливото събитие.

Паола от години има връзка с Ханс. Тя роди момченце миналия април, но тази година трябва да узакони връзката с таткото на бебето. Дъщерята на Мадам Мулти стана майка по чудо, тъй като от тийнейджърска възраст страда от коварната болест ендометриоза.

Дарина държала сватбата да е лятна и да е в Италия, защото там прекарва около шест месеца в годината. Тя има къща на остров Сардиния, както и апартамент в центъра на Рим.

През останалото време тя живее в Америка, а през зимните месеци отскача до Дубай, където е доведената й дъщеря Венцислава - дете от първия брак на Илия Павлов. Тя е омъжена за Тарек Микнас, чийто баща е един от най-богатите мъже в Близкия изток.

Синът на Дарина, който носи името на татко си - Илия Павлов-младши, пък още не е женен, но си има сериозна приятелка.

Четете още

Дарина Павлова се пече в Миконос

Дарина Павлова се пече в Миконос

Свалка! Дарина Павлова показа нов ухажьор на венецианския карнавал

Свалка! Дарина Павлова показа нов ухажьор на венецианския карнавал

Дарина Павлова нае Мария Бакалова за филм

Дарина Павлова нае Мария Бакалова за филм

Дарина Павлова пъчи бомби по бански

Дарина Павлова пъчи бомби по бански

Реклама
Реклама
Реклама