Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18393727 www.bgdnes.bg

Уанда потвърди развода с Икарди

Беснее срещу аржентински журналисти

С Мауро няма да престанем да сме семейство, обяви Нара

Любовният сериал около брака на Мауро Икарди и Уанда Нара продължава с пълна сила. Преди няколко дни се появи информация, че сексбомбата за пореден път е поискала развод от нападателя.

Сега скандалната футболна половинка потвърди новината в социалните мрежи. Освен това се ядоса на аржентинските медии, които обявиха, че отново прави цирк с цел привличане на внимание.

Реклама

"Виждам версии по телевизията и в социалните мрежи, които не са верни - избухна Уанда. - Но го приемам. То е част от това, което съм за добро или за лошо. Реших, че ще се разделим, но няма да спрем да бъдем семейство с Мауро. Дори да сте опитвали повече от хиляда пъти, когато има любов, това не е грешка. Не съжалявам за нищо, дадох на нашата двойка най-хубавите години от живота си, но днес трябва да съм сама."

Нара добави, че не изневяра е довела до поредната им раздяла със звездата на "Галатасарай".

"Няма виновни или трети лица. Нашата любов винаги е била по-силна от това, което се пише. Моят приоритет винаги са били децата ми и днес повече от всякога. Благодаря ви за уважението", завърши Уанда.

Това е поредният път, в който тя и съпругът й се разделят. Досега след кратко време винаги са се събирали. Дали историята ще се повтори, предстои да видим.

Четете още

Уанда Нара лъсна чисто гола

Уанда Нара лъсна чисто гола

Уанда Нара мина на самолетен режим

Уанда Нара мина на самолетен режим

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама