Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18400109 www.bgdnes.bg

Бившата на Джизъса кръсти сина си в Голямата базилика в Плиска

Синът на Куини Алис и Недко Петров стана християнин

Моделката Куини Алис Николова и годеникът й Недко Петров направиха грандиозно кръщене на сина си Петър. То се състоя в място с особена историческа стойност - Голямата базилика в Плиска. Бе на имения ден на наследника на двойката - 29 юни.

Това е едно от малкото индивидуални кръщенета, които се правят там. Веднъж в годината има масово такова, за което хората се записват месеци по-рано. Таксата за него тази пролет бе 100 лв. Не е ясно каква е тя за самостоятелното.

Реклама

За встъпването на сина им в християнската вяра бившата на Благой Георгиев и бизнесменът бяха наложили строг дрескод. Всички гости трябваше да са в бяло.

Самата манекенка впечатли с къса елегантна рокля от дантела. Петров бе заложил на по-небрежен стил и бе с панталон и риза с къс ръкав. Малкият също бе пременен в бяло и преди кръщенето, и след него. Момченцето се държа геройски до потапянето му в казана с вода. Там изрази сериозно негодувание, но след това бързо се успокои.

След церемонията в Голямата базилика и многобройните снимки за спомен имаше и втора част на семейния празник на Куини и Недко. Двамата посрещнаха гостите си в градината на комплекс наблизо. Тя бе специално украсена за случая. Гостите се насладиха на отбрани напитки и блюда. Манекенката се премени с втора бяла рокля - този път дълга с голи рамене. Имаше специално издигнат подиум за снимки с малкия християнин и родителите му. Имаше дори струнен квартет.

Куини Алис и Петров, когото наричат Сланината заради месарския му бизнес, са заедно от няколко години. Името на моделката нашумя преди няколко години покрай връзката й с Благой Георгиев. Недко Петров пък беше гадже на фолкпевицата Преслава. Двамата станаха родители през октомври 2022 г. Малко преди това се сгодиха. Желаем им късмет!

Четете още

Недко Сланината глези бившата на Благо в Дубай (СНИМКИ)

Недко Сланината глези бившата на Благо в Дубай (СНИМКИ)

Недко Сланината и Куини строят палат

Недко Сланината и Куини строят палат

Бившата на Благо ражда от Недко Сланината

Бившата на Благо ражда от Недко Сланината

Бившата на Джизъса го сменя със Сланината

Бившата на Джизъса го сменя със Сланината

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама