Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18411963 www.bgdnes.bg

Скандалната ергенка Виктория: Габриела има пръст в уволнението ми от БФС

Бившата футболна мениджърка с шокиращо разкритие за любовно отмъщение, води дело срещу централата 

"Предполагам, че Габриела има пръст в уволнението ми от БФС", сподели пред "България Днес" сензационната участничка от последния сезон на "Ергенът" Виктория Асенова. "Когато разобличих за това, че Габриела има афера с наш известен футболист, още в имението получих предупреждение от сестрите, че ще ми го върнат", допълни ергенката.

Реклама

Тогава в риалити формата се разгърна скандал, след като Виктория направи шокиращо разкритие в национален ефир. "Аз бях запозната с Габриела, тъй като работех в БФС и знам, че тя е любовница на един футболист", преразказва тя за случката в романтичното риалити. "Когато Габриела си тръгна, тя и сестра й ми казаха, че нищо не е приключило между нас, че ще ме съсипе, че ще ме удари на място, където ме боли много. Това бе работата ми", сподели бившата футболна мениджърка Виктория Асенова.

След края на снимачните дни Виктория известно време нямала никакви наченки на това да бъде уволнена. Нещата се променили, когато начело на БФС застава Георги Иванов, който седмица след постъпване в длъжност уволнява ергенката Виктория. "Викна ме в кабинета и ми каза, че имало хора, които са искали да напусна поста", споменавала е и преди риалити звездата. "Вместо мене сега работи една бивша рецепционистка. Явно е по-компетентна от мен, въпреки че не смятам това да е така. Предполагам, че е харесвана, защото е по-лесна за манипулиране от жените в работното място. Ще видим колко време ще издържи", твърди Виктория, която не е била на добри начала с дамите на работното място.

По това как върви делото, което ергенката е завела след уволнението срещу БФС, тя сподели: "За съжаление все още няма развитие по делото. Чакаме футболният съюз да даде своето становище и впоследствие да се насрочи дата за дело. Съдебната система в България е малко тромава, отнема доста време, докато ние входираме нашата версия. Те впоследствие имат месец, в който да върнат отговор на нашето искане. Надявам се преди отпуската на съда да има насрочено дело. Ще бъде този месец или септември. БФС са прекрачили моите права и има неоснователни неща, свързани с моето уволнение. Очаква се да се търси персонал, който да може да развива сектора, в който работи. Очевидно БФС не толерира подобни неща", огорчена е Виктория.

"В момента съм в задънена улица. Може би този катарзис трябва да мине, за да видя на светло и на чисто нещата", признава ергенката, която е съкрушена след загубата на любимата си работа, но не губи кураж: "От друга страна, след като се затвори една врата, може би ще се отворят други врати за по-добро. Имам мечтата да стана спортен журналист и в момента работя по това да я осъществя - сподели Виктория, която винаги е искала да има свое спортно предаване, - футболът е бил моята страст и винаги искам да съм в контакт с него. Скоро бях в Банско, за да коментирам мачове от европейското с Крум Савов."

Виктория също разкри и за отношенията си с някои от участничките след преживяването в имението: "Има хора, с които си оправих отношенията, но има и такива, с които си ги развалих. Християна е човекът, с когото си оправихме отношенията, но пък с Мария си ги развалихме. Имаме общ групов чат, който се казва "Великолепната четворка", в която сме аз, Йоана, Надя и Мария, но напоследък не е много активен заради това, че аз и Мария не си говорим. Това да спрем да си общуваме е нейно решение - тя реши да се дистанцира и уважавам това решение".

Ергенката е откровена, че не е очаквала толкова силна вълна от хейт към нея след излъчването на сезона: "Не съм очаквала, че хората ще са толкова настроени. Знаех, че ще има хейт, но когато някои започват да използват клевети като "искам да те бутне кола", ми идваше в повече. Това за мен е грозно и показва колко е ограничено населението ни и, с извинение, просто. Преодолях това, като не четях какво ми пишат или се коментира по мой адрес в сайтове. Не исках моите близки да се натоварват също", завърши Виктория.

Четете още

Изгонената от Гонзо ергенка Виктория ШОКИРА: Имах връзка с женен мъж!

Изгонената от Гонзо ергенка Виктория ШОКИРА: Имах връзка с женен мъж!

Виктория от "Ергенът" защити Алек: Той правилно не избра победителка, подкрепям го

Виктория от "Ергенът" защити Алек: Той правилно не избра победителка, подкрепям го

Уволнената от Гонзо ергенка Виктория ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТО, намеси "Лудогорец"

Уволнената от Гонзо ергенка Виктория ИЗПЛЮ КАМЪЧЕТО, намеси "Лудогорец"

Бомба! Ергенката Виктория съди Гонзо

Бомба! Ергенката Виктория съди Гонзо

Реклама
Реклама
Реклама