Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1841749 www.bgdnes.bg

Домусчиев се черви от стари снимки

Босът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев се изчервява всеки път, когато види старите си снимки. Преуспяващият днес бизнесмен изглежда повече от нелепо на фотоси, направени преди 13 години. За този период Домусчиев е направил пълна промяна, за да достигне до днешния си вид. През 2000 г. 31-годишният тогава собственик на футболния ни шампион се появява в публичното пространство покрай закупуването на завода "Биовет" в Пещера чрез Българската фармацевтична компания.
 Именно оттогава са снимките, от които Домусчиев се изчервява само като се сети за тях. Заради тях босът на "Лудогорец" си е спечелил редица подигравки поради нелепия си вид. Въпреки че изглежда като очилат зубър, по това време Домусчиев започва да гради огромната си бизнес империя. В тези години Домусчиев купува чрез фонд ДНапредъкУ по време на масовата приватизация мажоритарни дялове в ловешкия завод за велосипеди "Балкан", "Плевенско пиво" и редица други предприятия. Дългогодишен директор в "Балкан" е майката на Домусчиев. Именно тя дава тласък на бизнеса на Кирил и брат му Георги.
За разлика от 2000 г. днес излъсканият външен вид е приоритет за собственика на "Лудогорец". Домусчиев вече е махнал големите зубърски очила, сменил е невзрачните костюми и ризи. Винаги зализан, с посребрели коси, Кирил не иска дори да си спомня как е изглеждал преди време. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама