Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18428738 www.bgdnes.bg

Комарджия изнудва за пари Роксана

Попфолк фурията ще снима филм и ще прави шоу с комика Марин Белгията

Певицата пуска видео, което се оказва менте

Роксана гледа в телефона и пъди някого с тежки думи. "Няма да ти дам пари, не идвай!", чуват потребителите на мрежата. Роксана пътува в лимузината си на участие в Обзор и моли в клипче на живо организаторите да не пускат "този нахалник" в дискотеката. "Ще се избием там пред хората!", произнася със странно спокоен глас попфолк звездата. Тези дни родената като Антоанета Линкова певица подплаши сериозно фенове и колеги с видеата си, на които брутален мъжки глас с ромски акцент й звъни, за да "приготвя парата".

"Това е шега! Никой не ме изнудва и заплашва." С това признание пред "България Днес" успокои своите почитатели Роксана. Изпълнителката поясни, че изобщо не става въпрос за криминална история, а за сатиричен проект по нейна идея.

Реклама

"Реших да доразвия посланията от хита ми "Марине, Марине", защото съм голяма противничка на хазарта. В тази моя песен героинята се жалва, че мъжът й е проиграл и дрехите на децата", добави Роксана. Изпълнителката сподели още, че едричкият мъжага, който изпълнява ролята на комарджията Марин, преследващ своята "половинка" за пари, наистина носи това име и в живота. "Всичко останало обаче е измислено от началото до края", подчерта хитовата изпълнителка.

Роксана обаче не пожела да повдигне докрай завесата над самоличността на тайнствения Марин. Вестникът установи, че "безотговорният любител на хазарта" има прякор Белгията, защото от години се подвизава в Белгия. Самата Роксана често гостува на наши сънародници там и не пропуска да качи видеоотчети на своите срещи. Певицата каза лаконично, че нейният артпартньор Марин е комик, много вещ в разигравките и имитациите.

Макар и младоженка, певицата няма да се глези на цял меден месец с любимия мъж. "Имам много участия, после малко ще отдъхнем на моренцето и това е", не се спира и в жегите попфолк фурията.

"През октомври започваме да снимаме филм с Марин. Ще бъде много забавен! Но ще има и поука - как хазартът съсипва живота на хората", издаде в аванс Роксана. Двамата с пишман "комарджията" стартират през есента и свое шоу, с което ще обикалят из страната и чужбина. Фолкзвездата довери, че за начинанието я вдъхновило шоуто на нейния колега – рапъра Иван Динев-Устата, което върви с неизменно пълни зали вече над една година.

Четете още

Мъжът на Роксана я отървал от дългове

Мъжът на Роксана я отървал от дългове

Роксана се омъжи за 3-ти път

Роксана се омъжи за 3-ти път

Попфолк певицата Роксана: Българи, не бийте жените си!

Попфолк певицата Роксана: Българи, не бийте жените си!

Чалгарката Роксана влезе в политиката. Певицата е водач на две листи за изборите

Чалгарката Роксана влезе в политиката. Певицата е водач на две листи за изборите

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама