Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18437395 www.bgdnes.bg

Явор Бахаров е рекордьор по изцепки

В шоубизнеса са най-големите скандали

Алкохол, дрога, побоища не са чужди на звездите и у нас, и по света

Актьорът Явор Бахаров определено е номер 1 сред представителите на шоубизнеса по скандали. Изцепките на малкото братче на Захари Бахаров вече не се побират на пръстите дори на двете ръце. И със сигурност 39-годишният актьор е абсолютен шампион в тази област.

Тези дни Явор пак се прочу, след като бе намерен да лежи по долни гащи на земята в Морската градина в Бургас и се наложило да се вика полиция и линейка. Звездата от "Съни бийч" се забавлявал с колеги, но в някакъв момент му изпуснал края. Явор е известен с лошото си пиянство. МВР обаче се смили и не го глоби, тъй като реално не е извършил нищо, което да нарушава закона или обществения ред. Иначе малкият Бахаров от години си има вземане-даване сМВР и закона - през 2016-а бе осъден, през 2019-а участва в сбиване и се разминава с пробация, същата година е задържан с марихуана, а през 2020-а пак е сгащен пиян и дрогиран зад волана в Банско за шофиране в нетрезво състояние.

Реклама

Но не е само той лошото момче в шоубизнеса у нас. През зимата гръмна още една скандал, главен герой в който се оказа уважаваният и досега не влизал в черните и жълти хроники актьор Христо Шопов. Бащата на също прочутия Наум Шопов беше арестуван, тъй като бе заплашил своята комшийка Патриша Тийвс от Люксембург, че ще я пребие. Жертвата твърди, че Шопов е насочил пистолет към нея, но това така и не бе доказано. Съдебномедицинската експертиза показала, че Патриша има нараняване на един ден. Според прокуратурата то било причинено от това, че Шопов я хванал под брадичката, блъснал я в оградата на съседна къща и тя паднала. Магистратите приеха, че няма опасност Христо Шопов да се укрие - не е осъждан, има постоянен адрес, а освен това е публична личност.

Чернокосата красавица от "Стъклен дом" Елена Петрова пък беше закована преди десет години зад волана с 1,3 промила алкохол в кръвта. Тя беше спряна при рутинна проверка пред столично заведение зад храма "Св. Александър Невски", където купонясвала. Въпреки че кръвната й проба отчела 1,2 промила, тогава Петрова не беше задържана в ареста до 24 часа и бе наказана с глоба.

Преди да стане звезда с пеенето си, Жана Бергендорф се прочу през 2016 г. след сблъсък с полицията - хванаха я зад волана след употреба на наркотици. Тогава отнеха книжката й за 6 месеца и я глобиха с 2000 лева. Очевидно обаче не е имало поука. На 6 март тази година Жана Бергендорф бе арестувана в София около 3 часа сутринта. Причината бе, че с неин приятел отишли на гости, казали си наздраве и започнали да буйстват в чуждия дом. Домакинът пък очевидно не е отговарял на стандартите на Жана за гостоприемство и е подал сигнал в полицията. И певицата се озова в ареста.

Певицата Диона също се забърка в голям скандал. В началото на годината тя е спряна от полицаи. Направени са й тестове за алкохол и наркотици, като този за кокаин е положителен. Диона обаче е категорична, че това не е вярно. В момента все още се води дело.

Четете още

БАР НАЗДРАВЕ! Бахаров се омазал без гаджето

БАР НАЗДРАВЕ! Бахаров се омазал без гаджето

Явор Бахаров с ПЪРВИ ДУМИ след като го намериха да лежи на пейка в Бургас

Явор Бахаров с ПЪРВИ ДУМИ след като го намериха да лежи на пейка в Бургас

Голям скандал! Откриха Явор Бахаров пиян на пейка и по долни гащи (ВИДЕО)

Голям скандал! Откриха Явор Бахаров пиян на пейка и по долни гащи (ВИДЕО)

Бахаров, Рая Пеева и куп звезди на концертче в парка

Бахаров, Рая Пеева и куп звезди на концертче в парка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама