Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18455592 www.bgdnes.bg

Кристина Димитрова е секссимвол на 63 г. с плуване и сладолед

Певицата празнува рожден ден в края на юли

Естрадната прима разкрива своите тайни за здраве и красота

Как да бъдеш секссимвол на 63 години с тяло на модел? За Кристина Димитрова отговорът не е труден: С плуване и сладолед!

Обичаната певица поддържа отличната си форма с плуване, но в жегата не се лишава и от любимото си лакомство - сладоледа.

Реклама

Естрадната изпълнителка, която на 31 юли ще навърши 64 г., умее да пази диети, но не успява да се пребори със страстта си към леденото изкушение. "И понеже предпочитам да превърна дефекта в ефект, реших да спазвам "сладоледена" диета - споделя Кристина Димитрова. - В нея три-четири дни ядеш само сладолед и пиеш вода. По този начин съм сваляла бързо до 3 килограма."

Има моменти, в които Кристина казва край на лишенията и с охота сяда на отрупана маса. "Едно от най-чудесните неща в живота е от време на време да посветим своето внимание на храненето и да оставим настрана всичко останало", споделя изпълнителката на "Волна като ветровете".

Пътешествията из родината и по света са още един начин естрадната прима да поддържа своя младежки дух и тяло. "Някои от най-незабравимите ми спомени са от Латинска Америка - разказва Кристина Димитрова. - По-точно Никарагуа, Гватемала, Куба. Освен че беше много приятно да ги разглеждам, имахме там и професионални ангажименти. Тези държави са фантастични и оставиха незабравим отпечатък в съзнанието ми. Хората там са невероятни!"

През пролетта Кристина сподели снимки от екзотичната си ваканция на Малдивите със своите последователи в социалните мрежи.

На горещите кадри освен прелестта на екзотичния остров изпъква прекрасната форма на певицата. Само за няколко часа след публикацията кадрите събраха хиляди харесвания, предимно от мъже.

Реклама

"Изпращам ви поздрави, целувки и слънце от рая", написа Димитрова под красивите фотоси. "Русалка." Това гласи коментарът към снимките на Орлин Горанов, който е дуетна половинка на Кристина в много хитови песни.

В кухнята музикалната дива също има какво да покаже. Гордее се с умението да приготвя картофи на пара, които поръсва с лимон, както и любимата си киноа със зеленчуци. "Мога цяла тава да изям. А картофи обичам под всякаква форма", разкрива Кристина Димитрова.

Какъв е нейният дневният режим на певицата? Той също не е тайна.

Всяка сутрин певицата изпива първо чаша топла вода. После си прави около литър чай, смес от най-различни нашенски билки, които купува от аптеки или билкари. До 12,00 ч. на обяд пие само тези напитки, а след това приготвя кисело мляко с ядки и добавя една супена лъжица ленено семе.

Обядът е около 15,00 ч. и обикновено включва салата и месо с картофи или риба. Понякога и десерт. "През седмицата ям месо два или три пъти - споделя Кристина - Вечер най-често съм навън, или имам участие, или съм на някакво парти. Тогава ям най-малко, само риба и зеленчуци."

Изглежда лесно, нали? "България Днес" пожелава на Кристина Димитрова много здраве и още хитове, с които да радва почитателите си!

Четете още

Кристина Димитрова си пада по обилните угощения

Кристина Димитрова си пада по обилните угощения

Кристина Димитрова замина за Италия на шопинг

Кристина Димитрова замина за Италия на шопинг

Кристина Димитрова и Орлин Горанов се събраха

Кристина Димитрова и Орлин Горанов се събраха

Лукс! Кристина Димитрова на Малдивите с гаджето, глезят се с коктейли

Лукс! Кристина Димитрова на Малдивите с гаджето, глезят се с коктейли

Реклама
Реклама
Реклама