Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18468741 www.bgdnes.bg

Синът на Ирина и Иван в "Къщата на инфлуенсърите"

Драг кралица, Мария и Цветелин от "Сървайвър" и фолкпевец забавляват в шоуто

Ликувай, народе! Че няма да има разврат в новото риалити "Биг брадър" вече е ясно, но кой ще го замести в сърцата на феновете, които очакват точно сексизненади? "Къщата на инфлуенсърите" дава отговор! Участниците са кой от кой по-скандални, а между тях е и синът на Ирина Сарачинова, сега Ирина Христова - жената до Иван Христов - Спас. Момчето влиза в шоуто по желание, за да намери нови приятели и да говори за "мотивацията, която го движи напред", по думите му.

Реклама

В риалити шоуто участие взимат още: Мис Пловдив - Весела Тенева, фолкпевецът Антонио, Валерия, но не победителката от "Ергенът", Мария Обрейкова и футболистът Цветелин Ставрев от "Сървайвър" и...драг кралицата Дженифър Бенедикшън - Костадин Колев. Той работи като фризьор и се смята за "успешен и щастлив човек".

В предаването влизат 18 инфлуенсъри от цялата страна, всеки от тях с хиляди последователи в мрежата. Лицата заживяват в луксозен комплекс близо до Перник за един месец, като през цялото време те са "на живо" в нета, тип "Биг брадър".

Миналата година двама от популярните в мрежата дори сключиха брак - музикантът Гош и тиктокърът Котарачето. Ергенката Алекс Гърдева им стана "майка" за няколко часа, певецът Димитър Марианов влезе в роля на бащата на "булката".

Предаването стана "ракета носител" за доста от известните инфлуенсърки у нас - Ивка Бейбе, плюс сайз моделът Веселка, Габриела Великова от "Ергенът", Анжела Ташева, която се прочу с това, че продава използваните си гащи в еротичния сайт "Онли фенс" и други.

Кой ще си тръгне с голямата награда от 25 000 лева и на каква цена, предстои да разберем.

Четете още

Телевизионерът Иван ГАЗИ ЗАКОНА, минава на червено (снимки)

Телевизионерът Иван ГАЗИ ЗАКОНА, минава на червено (снимки)

Ирина Тенчева хвали палачинките на Иван

Ирина Тенчева хвали палачинките на Иван

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама