Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18476413 www.bgdnes.bg

Ето кога се омъжва Прея! Сватбата е много скоро

Певицата сама подготвя всичко за сватбата с колегата си Евден

Ексцентричната аренби и поп певица Прея ще вдига сватба след осем дни! Това се разбра, след като изпълнителката пусна видео как се готви за големия празник.

Екзотичната музикантка се сгоди през 2022 г. и се очакваше, че ще мине под венчило. Тогава Прея не обяви дата на сватбата и всички позабравиха, че певицата ще застава пред олтара. Сега нещата рязко се преобърнаха и изпълнителката се готви за едно от най-важните събития в живота си.

Реклама

Мъжът до Прея, Евден, същo е музикант. Именно музиката става причина двамата да се срещнат и харесат. Певицата и половинката й живеят заедно от осем години.

Семействата на младоженците вече са се срещнали и са харесали и жениха, и булката.

"Евден ме заведе на празник у тях. Цялото семейство беше там. Техните са супер! Приеха ме от ден едно, накараха ме да се почувствам у дома си. Ечи също се запозна с моята майка. Тя просто не живее в България и затова се запознаха малко по-късно. Но пък вече всички бяха свикнали с мисълта, че сме заедно, така че не беше от напрегнатите запознанства", разказва Прея.

"С Евден много се забавляваме да си майсторим разни неща за сватбата", разказва полунигерийката. Вместо да поръча на сватбена агенция да приготви голямото събитие, Прея решава сама да направи декорите и цялата подготовка за празника.

"Решихме табелките с имената на гостите да бъдат розови касетки, защото темата, разбира се, е музика", обяснява певицата.

Четете още

Прея проговори френски

Прея проговори френски

Прея харесва София повече от Брюксел

Прея харесва София повече от Брюксел

Прея горда с кожата си

Прея горда с кожата си

Заплашиха Прея с убийство

Заплашиха Прея с убийство

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама