Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18482836 www.bgdnes.bg

Бащата на Уанда арестуван

Андрес нападнал младото си гадже

Неволите за Уанда Нара нямат край. След като обяви поредната си раздяла с Мауро Икарди, сега баща й бе арестуван. 67-годишният Андрес е задържан за насилие, основано на пола.

Това съобщи неговата партньорка - 35-годишната Алисия Барбасола. Всичко се случило в ранните часове на събота сутринта, когато полицията отвела бащата на Уанда в полицейския участък, пише hotsport.bg.

Реклама

Алисия споделила пред аржентинските медии. че Андрес я нападнал физически по време на ожесточен спор, оставяйки няколко видими рани по врата й.

"Имаше писъци и много странни звуци за съседите, които решиха да докладват Андрес за случващото се. Той крещеше на Алисия. Отведоха и двамата в полицейското управление. След като видели белезите й, той бил арестуван, пишат аржентинските медии. - В квартала, в който живеят, споделят, че е обичайно да се чуват писъци в къщата. Както и да се чува Алисия да крещи."

Уанда научи новината за ареста на баща си в Бразилия. Тя замина на почивка там, след като обяви раздялата си с нападателя на "Галатасарай". Самият Икарди е в Турция, където е изпаднал в депресия. От клуба му се притесняват заради психическото му състояние и драстичното му слабеене.

Четете още

Уанда потвърди развода с Икарди

Уанда потвърди развода с Икарди

Уанда Нара лъсна чисто гола

Уанда Нара лъсна чисто гола

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама