Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18490419 www.bgdnes.bg

Павар се сгоди за френската актриса Клеофина

Бенжамен поиска ръката на любимата след по-малко от година връзка

Шампионът на Италия с "Интер" Бенжамен Павар се сгоди. Французинът предложи брак на приятелката си Клеофина Пниши.
Футболистът падна на едно коляно пред моделката по време на лятната им ваканция в Косово. Красавицата каза "да" без замисляне. Предложението дойде в навечерието на рождения ден на Клеофина, която наскоро навърши 30 години.
Френската актриса и модел е от косовски произход. Двамата с Павар са заедно от по-малко от година. Те официализираха връзката си по време на празненствата за титлата на "Интер" през май.
В началото двамата влюбени не афишираха публично връзката и свидетелство за близките им отношения беше само това, че взаимно харесваха публикациите си в социалните мрежи. Първото голямо доказателство за любовта им дойде по време на празненствата за титлата на "Интер".


Тогава Клеофина пристигна в Милано от Франция. Тя качи снимки от купона пред катедралата Дуомо, който заедно с другите половинки на "нерадзурите" изгледа от терасата на луксозен хотел. След това феновете я видяха да се качва в колата на Павар и двамата да потеглят за дома му.
Моделката е родена в Косово, но от години живее във Франция. Изявява се и като актриса. Първата й по-сериозна роля е в сериала "Пекин Експрес". Интересен факт е, че преди няколко години Павар имаше връзка с друга звезда от филма - Джулия Сиди-Атман.

Четете още

Франция отписва маскирания Мбапе

Франция отписва маскирания Мбапе

Моделка при Павар в Милано

Моделка при Павар в Милано

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама