Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18492806 www.bgdnes.bg

ВОЙНА В ЕФИРА! Пъдев и Буков в битка за водещ, ще борят Рачков и Геро

  • Двамата актьори на финала на кастинга за новото шоу "Колко ми даваш"
  • Филип Буков или Христо Пъдев ще надцакват Геро и Рачков по "Нова"

Казват ли ви често, че изглеждате по-млад за възрастта си? А каква е професията ви, трудно ли се разпознава и можете ли да пеете или лъжете добре?

Реклама

Ето това ще са въпросите, на които ще си отговаря зрителят в края на лятото или началото на есента с любопитните предавания, които са ни приготвили две от големите телевизии.

Ако има общо между всички тях, то е, че са със състезателен или образователен характер. За съжаление на търсачите на сензации този сезон "Биг брадър" също попада в това число.

В момента текат кастинги за две от игрите в ефира - "Пееш или лъжеш" по Нова тв и "Колко ми даваш" по Би Ти Ви. И докато за първото вече се знае, че фаворит е най-добрият водещ у нас Димитър Рачков, то за второто се водят "люти битки" между също добри актьори като Христо Пъдев и Филип Буков. И двамата са лица на Би Ти Ви и стават за водещи. Филип има опит от предаването "Животът по действителен случай", а Христо Пъдев от "Кой да знае", познавателната игра на същата телевизия. Засега е ясно, че в тези игри по-харесвани от зрителите са мъже с актьорски качества.

В състезанието за рейтинг ще се включи и Герасим Георгиев-Геро с неговото предаване "Скрита самоличност", в което се открива професията на непозната личност.

Щастие за зрителя е все пак, че всички тв игри ще са в различен часови пояс. За "Колко ми даваш" вече е ясно, че ще започне в края на август, а в началото на септември тръгва "Скрита самоличност".

Освен тези предавания в ефира се очакват и още три развлекателни шоута от Би Ти Ви. Това са топпродукциите "Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?" и "Кажи честно".

Дали различните, динамични, изпълнени с емоции и напрежение формати ще направят зрителя по-умен и съобразителен, остава да гадаем.

Четете още

Филип Буков застана до мръснишки надпис

Филип Буков застана до мръснишки надпис

Филип Буков мете студио на Би Ти Ви, дадоха му бакшиш

Филип Буков мете студио на Би Ти Ви, дадоха му бакшиш

Секссимволът Филип Буков мъкне чували цимент

Секссимволът Филип Буков мъкне чували цимент

Секссимволът Филип Буков: Сексапилът отваря врати

Секссимволът Филип Буков: Сексапилът отваря врати

Реклама
Реклама
Реклама