Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18493368 www.bgdnes.bg

Психопат тероризира Елен Колева, актрисата с уникална изповед

Беше 26 години по-възрастен, с големи възможности и много сериозна властова позиция, каза актрисата

Елен Колева направи наскоро поредното си шокиращо признание. Красивата актриса пак изля душата си на тема "несполучлив любовен опит", разбра "България Днес". Този път звездата от "Шивачки" разкрива, че преди няколко години е била изцяло под контрола на... мачо психопат!

Реклама

"Това беше нарцис, но хард. Нарцис психопат!", твърди посветилата се в последно време на езотериката и йога практиките монтанчанка.

"Беше жесток сблъсък!", още потръпва Колева. Брюнетката не може да забрави и досега какво й казал мъжът, който на всичкото отгоре бил по-възрастен от нея с цели 26 години. "Това ще приключи, когато аз реша! И както аз реша!", доверява актрисата. И добавя, че не ставало въпрос за "скрит нарцис манипулатор", а за завършен самовлюбен психопат, който изобщо не скривал природата си.

Днес бившата муза на писателя Калин Терзийски намира най-точното според нея обяснение за възникналата "опасна конфигурация" в любовния й живот. "Причината е, че аз открих в него фигурата на бащата, защото татко почина, когато съм била едва на 4 години", смята зеленооката омайница. "А и когато си на 23, като мен тогава, и нямаш житейски опит, а този мъж е човек с огромни възможности и много сериозна властова позиция, който създава цял един свят за теб, не е трудно да се озовеш в такава връзка", казва още Елен Колева.

Според нейни колежки настоящата изповед на актрисата е поредното доказателство, че интимният й живот е низ от разочарования. През годините Елен е споделяла, че раздялата с "психопата" е била едно от най-трудните неща, които е преживяла. След това настъпил срив в професията й по вина на нейния експартньор, който по думите й се опитвал при всеки удобен случай да използва влиянието си, за да й поставя прът в колелата на нейното професионално и личностно развитие.

За капак Колева издаде наскоро, че в един по-ранен етап от живота си имала "зависимости от алкохол, цигари и други неща". Тя обаче е направила всичко по силите си, за да се отърве от тях. Все пак предишните й залитания по силните усещания не са отминали без никаква следа. "Проблемът е, че вече не мога да правя секс с човек, който мирише на алкохол или цигари", разкри екслюбимата на Калин Терзийски. Това по думите й станало основната пречка в откриването на идеалната любов.

"Затова е толкова трудно да намериш половинка! Да не пуши, да не пие, да не знам си какво... В един момент отиваш много далеч и започват да те питат: "Абе, ти нормална ли си? Къде ще намериш такъв човек?", разказва Елен. И въпреки че сама си дава кураж: "Спокойно, ще го намерим", към днешна дата край талантливата красавица все още не се е завъртял "мъжът на живота й". А и в "звездната й карта" пишело, че била "обречена на нещастие в любовта", тръшка се хубавицата.

Четете още

Елен Колева показа новия си дом

Елен Колева показа новия си дом

Актрисата Eлен Колева: С Диана Димитрова сме бунтарки, не можем да правим изкуство в токсична среда!

Актрисата Eлен Колева: С Диана Димитрова сме бунтарки, не можем да правим изкуство в токсична среда!

Елен Колева: Социалните мрежи са убийци на семейства

Елен Колева: Социалните мрежи са убийци на семейства

Елен Колева пред язовир: Аз съм черният лебед

Елен Колева пред язовир: Аз съм черният лебед

Реклама
Реклама
Реклама