Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18523118 www.bgdnes.bg

Чалгаджийката Преслава май се сгоди

  • С любимия й Павел имат 5-годишна дъщеричка 
  • Певицата се появи с огромен пръстен със скъпоценен камък на участие на морето 

Фолкпевицата Преслава май се е сгодила.

Този слух упорито обикаля в чалга средите през последните дни. Той е предизвикан от факта, че на едно от последните си участия по морето Преслава излиза на сцената и гордо демонстрира огромен пръстен със скъпоценен камък на безимения си пръст. В нощното заведение почитатели на кръшния жанр веднага забелязват бижуто и започват коментари, че любимката им е на път официално да се обвърже.

Реклама

Преслава от години живее на семейни начала с приятеля си Павел, от когото има дъщеричка Паола (5 г.). Двамата влюбени така и не минават под венчилото, макар че фолкпевицата понякога мечтае да се види като булка. За брак между двамата се заговори през 2020 година, но така и не се появи категорична информация, че това е истина и двамата са предприели стъпката да си кажат "да" и пред закона. Наскоро изпълнителката навърши 40 години и не е изненада, че мислите й са насочени към традиционно българско семейство.

По-рано тази година добричлийката направи и друга голяма промяна в живота си, след като стана ясно, че спира с чалгата. Най-титулуваната откъм награди изпълнителка в кръшния жанр временно няма да прави фолкпарчета и ще се насочи към фолклорната музика. За щастие на нейните фенове Преслава няма да зареже окончателно чалга кариерата си и един ден отново ще се върна към познатото си поприще. Не се знае обаче кога. За бомбастичния музикален завой на добричлийката разкри нейната сестра - фолклорната изпълнителка Ивелина Колева, с която записват дуети. А в края на годината - 16 ноември, Преслава се подготвя за друг велик момент в живота си - самостоятелен концерт в най-голямата зала у нас "Арена София".

Четете още

Сестрата на Преслава яхна джет

Сестрата на Преслава яхна джет

5-годишната щерка на Преслава учи Софка на английски (видео)

5-годишната щерка на Преслава учи Софка на английски (видео)

Преслава в суперформа на 40 г.

Преслава в суперформа на 40 г.

Преслава с юбилей днес!

Преслава с юбилей днес!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама