Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1852489 www.bgdnes.bg

Най-разкрепостените - голи, нахални и не винаги млади

Има една категория известни българки, които толкова обичат да се събличат пред обектива, че направо нямат спиране. Разкрепостени са до дъното на богатата си душевност. А имат какво да покажат и с външността си, ако трябва да сме честни.
На някои това им е работата, други го правят, за да напомнят на публиката за себе си, трети - за едното удоволствие. Най-често решението за публично разголване е комбинация от всички тези фактори. Рядко обаче го правят заради парите, които ще вземат от фотосесията, по простата причина, че мъжките списания у нас не са известни като големи плащачи. По-скоро певици, модели и др. възприемат събличането като инвестиция в кариерата си, като начин да демонстрират колко "голи, нахални и млади" са.

Всъщност, последното вече не е точно така. Най-голям бум със събличането си направи
фолкпевицата Камелия. Тялото й продаде преди време рекордни тиражи на списание "Плейбой". Тя се попазари за хонорара, нави се и на по-малко от първоначалните й претенции, защото беше съвсем наясно, че така ще яхне вълната и ще изкара много повече от зачестили участия. После се ядоса, защото пуснаха нова серия нейни снимки и клипове от фотосесията, но този път без да й дадат и стотинка. Оттогава се е зарекла да не се снима за списания, но пък затова вече има Фейсбук, където певицата редовно пуска голото си тяло в различни ситуации от живота. И българските мъже й се кефят страхотно, въпреки че Ками мина 40-те. Оказа се, че в случаи като този важна е не толкова възрастта, а какво имаш да покажеш. Тогава публиката го оценява, дори тийнейджърите.


На корицата на списание "Мах" Камелия пък се яви, облечена като монахиня, но пък заглавието заинтригува сексманиаците: "Първия оргазъм си го направих сама". А в клубните си участия чипровската сексбомба вилнее като 18-годишна. Камелия въведе модата, когато си оправя презрамката, да си покаже гърдата, а напоследък се появи с интересни къси панталонки, разкриващи почти цялото й дупе. Със същия успех би могла да се появи и без тях. Нейната колежка Галена се прочу с прословутото порно-клипче, а Камелия веднага призна колко я е яд, че не се е сетила тя.
Сред моделите цари стагнация. Някои се шегуват, че нямат пари за дрехи... особено разните Златки.

Реклама



Напоследък Бориса Тютюнджиева не се е появявала по списанията. Иначе е най-редовната, но сега ни припомни за формите си с рекламата, която направи в Испания. Не е ясно какво точно рекламира, някакви медицински джаджи, но билбордовете разкриват всичките й прелести. Тук-таме ги прикрива с някой кокосов орех или портокал, но това е за засилване на интереса. Бориса щедро пуска разголените си снимки в социалните мрежи. В момента тя е най-тачената от мачовците родна хубавица, защото упорито се грижи снимките й да станат всенародно достояние. Успява винаги да е едни гърди пред конкуренцията в еротичните блянове на българските мъже. Това с разпространението на фотосите, разбира се, е похвално и патриотично начинание във всяко едно отношение. Няма само испанците да се радват на родния сексапил и да я зяпат на огромни билбордове, дори с риск да катастрофират. И ние, българските мъже, сме хора.


Тютюнджиева обаче има амбиции да стане и телевизионна звезда. От доста време в интернет се вихри луда разправия между почитателите на криминалната сага "Под прикритие". Едните искат да гледат нея в някоя от главните роли, други - Диляна Попова. Защо не и двете, ще попитаме ние. Част от феновете са категорични обаче, че именно Бориса е най-точното попадение за образа на мафиотската дъщеря Ния Туджарова, може би защото с по-голяма готовност ще свали дрехите и там. "Искаме си Бориса в "Под прикритие", коментират повечето мъже в страницата на сериала." Шефката на "Визаж" Жени Калканджиева твърди, че Бориса Тютюнджиева не е никакъв модел, защото нямала нужната височина. Че на нас не ни трябва като закачалка за дрехи... На кого му пука за нейния ръст, нали има други екстри.

Аксиния - певицата тяло по едно време се появи във вече забравеното риалити "Стар Академи", но я отсвириха още в началото. После започнахме да опознаваме тялото й все по-добре, защото през седмица лъсваше гола някъде. А и тя случи на добри фотографи, които й направиха наистина размазващи снимки. Интересът към нея се засили. Чак после си спомнихме, че е певица, но лично ние и досега не сме чули нейно парче. Не че сме меломани и държим на дисковете й, де, но за най-обща култура. Във "ВИП брадър" я изгониха първа, което е свидетелство, че не въздейства така на мъжката аудитория, както на снимките, където не може да говори. Е, запали Багата, но той и по една от тризначките се литна... "Любопитството ме подтикна да се снимам гола. Знам, че звучи малко инфантилно, но ми беше интересно да видя как изглеждам отстрани. Защото е различно да се гледаш в огледалото от това - на снимки. Виждаш се в съвсем друга светлина", сподели преди време тя. И за силния пол е по-добре така. Определено. Горката Аксиния плакала, когато осъзнала, че всички ще я видят гола. Усетила се в деня на излизането на първата й фотосесия без дрехи. Дотогава дори не била мислила над този аспект, но когато се видяла дибидюс на корицата, усещането за срам станало плашещо. Вече било малко късно обаче, а и бързо й минало. Аксиния признава също, че водата, която тече по нея на първите й еротични снимки, е не от душ, а от пръскачка за лозе. На всичко отгоре била стъпила в огромен леген, за да не намокри студиото. А тя - мокра и зъзнеща цялата. Един от най-ласкателните комплименти, които е получавала, бил: "Ако имах крака като твоите, щях да ходя на ръце".

Венета Харизанова печели с естествени форми. Откакто мина под венчилото и стана "Мисис България", голите й снимки секнаха, което силно разтревожи родната прогресивна общественост. Очакваме да избухнат протести и по този повод. Вярваме, че няма да е задълго, защото тя се съблича най-хубаво, а и е една от малкото с естествен бюст. По едно време италианците искаха да ни я свият за някакво предаване, ама не стана. Те умеят да оценяват такива жени. Ето един пример. Снимала се значи наша хубава Венетка в студиото на художник-фотограф в Милано, на третия етаж. Той бил българин междувпрочем, но това не е толкова важно. Една от идеите му била тя да потанцува полугола върху парапета. Действието се развивало на някакъв прозорец, който гледал към вътрешен двор.
"Вали дъжд и е студено. Аз си се кълча върху парапета. В един момент поглеждам и виждам, че по всички прозорци наоколо са се наредили 60-годишни чичковци и страшно се кефят. Венета по едно голо дупе си танцува, а кварталът се забавлява. На тях прозорците им са едни големи, старовремски и се бяха накачулили по тях на гроздове. От екипа после ме майтапеха, че е трябвало да сложа една шапка, за да събера малко пари", разказва тя. И тази работа не е лесна, да знаете. Тогава се наложило цял ден да лежи на пода върху теракотени плочки и се вкочанила от студ, а била и нещо болна.
Светлин МОНОВ - Жълт Труд

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама