Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1852677 www.bgdnes.bg

Министър репетира по гащи

Служебният министър на културата Владо Пенев втрещи колегите си в Народния театър.
Актьорът не се отказа от ангажиментите си и репетира в новия спектакъл "Морски пейзаж" по едноименната пиеса на Едуард Олби. Само преди ден министърът се разходи по къси гащи из театъра и шокира колегите си.

Пенев никак не се съобразява с поста и официалния вид, в който трябва да се показва в публичното пространство сега и в следващите поне 2 месеца. Освен по къси шорти Владо се подвизава и с бели наколенки.

Реклама

В новата постановка ченгето от "Под прикритие" влиза в ролята на гущер! В продължение на два часа министърът се влачи по земята, превива се досущ като влечугото.
Колегите в театъра дори се шегуват с него, че след премиерата ще му излезе прякор Гущера.
Владо Пенев не се ползва с типичните за министър облаги. Той не използва служебния мерцедес, наследен от Вежди Рашидов. Не ползва и личен автомобил, защото няма шофьорска книжка.

Самият актьор обясни преди няколко дни, че ще съчетава министерската работа с актьорството. Той играе сега в 10 постановки на 4 сцени. Участва и в два нови сериала, които ще тръгнат по БНТ. В единия - "Недадените", е митрополит Кирил, а в другия - "Четвърта власт", е корумпиран собственик на футболен клуб.
Докато е министър, със сигурност Владо Пенев няма да се снима в любимия сериал "Под прикритие", научи "България Днес". Снимките на четвърти сезон на кримисагата ще започнат най-рано през есента.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама