Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18540592 www.bgdnes.bg

На 11 г. дъщерята на Захари Бахаров снима филм

Лентата "Да правиш любов" разказва за децата на соца, участва и синът на Деян Ангелов

Дъщерята на Захари Бахаров - Каям, която е само на 11 г., се снима във филм заедно със сина на Диан Ангелов. Новината сподели майката на Кая - журналистката Диана Алексиева, с думите:

Реклама

"На добър час, Венцислав Сариев! На добър час, най-скъпоценна моя Кая!", написа в инстаграм гордата майка. Двамата с Бахаров имат и син, който засега не проявява интерес към професията на родителите си.

Филмът ще се казва "Да правиш любов" и ще е за децата по времето на социализма. Режисьор е Венцислав Сариев, а в лентата освен дъщерята на Бахаров ще участва и синът на актьорът Деян Ангелов - Ален.

Засега 11-годишната Кая не е взимала никакви уроци по актьорско майсторство и това е първото й участие пред камера.

"Фотогенична е, освен това бързо помни текстове, което е голям плюс за нашата професия", споделя с удоволствие майка й.

Бащата на другата звезда - Ален, Деян Ангелов пък казва: "Не им давам особено много съвети, по-скоро отговарям на въпросите им спрямо техните нужди. Какви съвети да им дам? Те са толкова чисти и неподправени. Ние, актьорите, се стремим именно към тази чистота, ние можем да се учим от тях, не те от нас", казва гордият татко на Ален. 

В детския филм освен главната роля на детето на Бахаров - Кая, участие взима и Борил Антов, а гръб на малчуганите става и Самуел Финци.

В момента най-добрият бг актьор в Германия е 50 на 50 в България, тъй като участва в най-новата постановка на Народния театър - "Венецианският търговец" от Шекспир.

Четете още

Виктор Божинов започна да снима "Чамъ-кория", Захари Бахаров АУТ от лентата

Виктор Божинов започна да снима "Чамъ-кория", Захари Бахаров АУТ от лентата

Грип тръшна Захари Бахаров. Отменя представление

Грип тръшна Захари Бахаров. Отменя представление

Реклама
Реклама
Реклама