Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18548868 www.bgdnes.bg

Тони Димитрова след нападките на дует "Аморе": Напускам "Бургас и морето"!

"Понякога да обичаш е да си тръгнеш", заяви естрадната звезда след обидите

"Ще напускам "Бургас и морето" като жури", това заяви пред "България Днес" обичаната естрадна певица Тони Димитрова. "Не мога да понеса тази тежест, която ме сполетява заради конкурса. Аз обожавам този конкурс, но понякога да обичаш е да си тръгнеш", категорична е изпълнителката на "Ах, морето".

Фаворитката на много поколения сподели преди дни в социалните мрежи няколко истории за емблематичния конкурс за песен, в които се е сблъсквала с несправедливости. Дивата е съкрушена, че за пореден път е обвинена за това, че конкурсът е нагласен. Нападките идват от дует "Аморе". "Разбира се, че започнахме дълга и напоителна кореспонденция ту във фейсбук, ту на лични! Разбира се, че ги познавам и бях наивна да мисля, че между нас има уважение! Те от години искаха да участват. Един път не им се получи, имаше драма, ама някак беше като бебешко ощипване! Какви обвинения получиха екипът и журито за схеми и нагласени работи, макар написани с много правописни грешки. Използвах целия си словесен ресурс, но когато се включиха негови роднини с грозни обиди, та даже и със закани, че никога няма да спя в техния хотел в Русе, разбрах, че си имам работа с много ниско ниво", разочарована е певицата.

Реклама

Тони Димитрова си спомни и за момента, в който беше набедена заради това, че била дала 0 точки на песен на Кичка Бодурова. "Преди години Кичка Бодурова беше дала песен, да, тя не мина, но кой й беше казал, че съм й дала 0 точки? А не беше така! Стана такъв скандал, такъв обстрел, толкова обиди понесох, такива епитети прочетох от различни хора, че не искам да си спомня, но всъщност още ми гори душата! (За да не тръгнат поредните простотии, това е минало, отдавна с нея сме заровили томахавките!) И за рециталите що отнесох, само аз си знам! Все на някойго не угодих", споделя бургазлийката, която скоро ще издава книга с всички перипетии, които е имала около конкурса и отвъд него.

"Аморе" писали критики ядосани, извиняват се

"Ние не сме обидили лично г-жа Димитрова, която уважаваме дълбоко", отговори по-късно дует "Аморе", "Единственото нещо, което желаехме, беше да видим резултатите от класирането, за да можем да отмерим себе си и да ни бъде полезно като обратна връзка, но такива не видяхме." Двойката изпълнители отговори, че са написали критиката към конкурса в момента на афект. "Не бяхме прави да го напишем публично, за което се извиняваме на конкурса и на членовете на журито, когато афектът ни спадна, моментално изтрихме поста, защото осъзнахме грешката си...Ако сме обидили лично г-жа Димитрова, нека бъдем извинени, НО ние не сме! Ние винаги сме уважавали нейното творчество и нея като артист и публично сме го показвали под постовете й", увериха от колектива.

Четете още

КРАЙ! Естрадната легенда Тони Димитрова се сбогува с...

КРАЙ! Естрадната легенда Тони Димитрова се сбогува с...

Тони Димитрова разходи момичетата на Цецо Елвиса в морската градина в Бургас

Тони Димитрова разходи момичетата на Цецо Елвиса в морската градина в Бургас

Тони Димитрова: Лъщя от пот, но съм истинска

Тони Димитрова: Лъщя от пот, но съм истинска

Певицата Тони Димитрова:  Много ме боли главата от магнитните бури

Певицата Тони Димитрова: Много ме боли главата от магнитните бури

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама