Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18558718 www.bgdnes.bg

Синът на Део озвучава шведски филм под крилото на Искрен Пецов

Малчуганът имал интерес към сценичните изкуства

"В момента работим с Борислав, сина на Део, за скандинавски анимационен филм." Това разкри пред "България Днес" музикантът Искрен Пецов за новото начинание на големия син на Деян Славчев. "Поискаха го от продуцентите да участва в продукцията", допълни поп певецът.

Преди няколко дни Део пусна снимка на своя малчуган как е със слушалки пред микрофон, а като звуков инженер седи до него Пецов. "Дойдоха цялото семейство - Део, Марияна и малкият син Теодор", всички са се вълнували за изявата на изгряващият талант.

Реклама

Фронтменът на "Латинопартизани" увери, че Борислав се справил отлично в трудната задача да бъде актьор, озвучаващ роли. "Преди да дойде в студиото, баща му го е подготвил много добре. Правили са репетиции вкъщи", сподели китаристът.

8-годишният юнак вече имал интереси към това да прави сценични изяви. "Все още не знам какво ще става - актьор ли, музикант ли, но проявява интерес към сценичните изкуства и да следва стъпките на татко си", разказа за впечатленията си русенският музикант.

Освен че малкия Борислав и ветеранът Искрен са вече колеги, се оказва че и двамата са и комшии. "Семейството им живее в Годеч, а моето студио е в съседното село", радостен е музикантът.

"Филмът ще излезе тази година, а трейлърите ще се пускат още след две седмици", сподели певецът.

Пецов също допълни, че има голям опит в записването на дублажи към филми. "Доста музиканти като мен работят това", казва китаристът, "Доста често и музиканти стават озвучаващи актьори. Работил съм с Тино, с Торино от "Торино и Пашата", Кристина Димитрова дори. Аз също съм озвучавал", посочи певецът.

Четете още

Мария Илиева, Графа, Део и 100 кила гостуват на D2

Мария Илиева, Графа, Део и 100 кила гостуват на D2

ВОЛЯ! Жената на Део излекува съсиреци в кръвта след 268 инжекции

ВОЛЯ! Жената на Део излекува съсиреци в кръвта след 268 инжекции

Реклама
Реклама
Реклама