Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1857684 www.bgdnes.bg

Владо Пенев отвратен от жените

Макар че може да се похвали с десетки роли на театралната сцена и с наградите "Аскеер" и "Икар", звездният час на Владо Пенев настъпи едва в последните няколко месеца с образа на полицейския инспектор Емил Попов в хитовия сериал на БНТ "Под прикритие".

Животът на новия културен министър обаче бъка от пикантерии. 

Още като свенлив студент в НАТФИЗ Владо Пенев показал афинитета си към модата. Всичките му колеги от курса по актьорско майсторство го наричали с прякора Плетачката на дантели, тъй като имал славата на изкусен шивач. В свободното си време пък практикувал хобито си да бродира гоблени.

Реклама

Според запознати обаче прякорът не бил измислен само заради типично женското занимание на актьора. Като студент Владо бил доста срамежлив и дори отказвал да общува с момичета. Мълвата носи, че всъщност е с "леви" убеждения и отдавна е минал на отсрещния бряг.

Впоследствие актьорът се върнал в правия път. Залюбил се с небезизвестната си колежка Марта Вачкова, на която след лекции шиел дрешки. Въпреки страстната им любов, двамата така и не стигнали до венчило. И до днес обаче Марта съжалявала, че не са се оженили, тъй като актьорът се оказал голямата й любов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама