Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18585917 www.bgdnes.bg

Броени часове до старта на Open Buzludzha Festival - на 8 август в подножието на Бузлуджа с Уикеда, Керана и Космонавтите, Hayes & Y и впечатляващо 3D мапинг шоу на живо

Ясен е графикът на събитието с всички концерти, дневни активности, други удобства и организиран транспорт за гостите

Остават броени часове до старта на четвъртото издание на Open Buzludzha Festival на 8 август (четвъртък) на поляната пред хижа Бузлуджа и в подножието на монумента сред природата под открито небе.

Реклама

В продължение на три дни и три нощи (до неделя), на три музикални сцени (основна, монументална и горска), повече от 10 български и чуждестранни банди, над 20 DJ-и, тематични партита и 3D мапинг шоу на живо очакват гостите на събитието.

Освен със страхотна музикална, фестивалът се отличава с богата дневна програма. Във фестивалната игра "Спомени от бъдещето" посетителите ще могат да се включат в 10 Бузлуджа изживявания, да усетят мястото и научат повече за каузата на фестивала.

Освен това, организаторите обявиха графика на всички допълнителни възможности и удобства за посетителите. Преди концертите вечерта, за работещите ще има специално обособена горска co-working зона през деня с интернет и работно пространство, която ще е на разположение от четвъртък сутринта до неделя след обяд.

В къмпинг зоната ще могат да се настанят гости със собствена палатка или кемпер, или пък с оборудвана палатка под наем при предварителна резервация. На разположение са бани, тоалетни и течаща вода за къмпингуващите.

За пристигащите със собствен автомобил - паркирането е организирано в обособената Welcome зона при монумент "Факлите" и е безплатно. Вътре във фестивалната зона между сцените ще се движи фестивалния бус за удобство на посетителите.

Реклама

За пристигащите с междуградски транспорт и отседналите в Казанлък от ж.п. гарата на Казанлък до Welcome зоната по график ще се движи и безплатният шатъл бус на фестивала. Вижте разписанието му по-долу и всички детайли на https://buzludzha-project.com/festival/.

Вижте картата на фестивала и точната му локация.

Билети за Open Buzludzha 2024 от 8 до 11 август можете да намерите тук.

Ето и пълната музикалната програма на ОСНОВНАТА СЦЕНА (поляната пред хижа Бузлуджа):

ЧЕТВЪРТЪК - 08.08.24 – официално откриване / Jupiter 7 / Cool Den / УИКЕДА

ПЕТЪК - 09.08.24 - Two Cities One World / Greesh / Funkilicious / КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ

СЪБОТА - 10.08.24 - Heptagram / Woomb / Reaven (FR) / HAYES & Y

МОНУМЕНТАЛНА СЦЕНА (с електронна музика и 3D мапинг всяка вечер):

ЧЕТВЪРТЪК - 08.08.24 - Mr. X / Matizze / DIMO BG / Dan Tanev / Zhivko

ПЕТЪК - 09.08.24 - Relina / Koi Lopa / PISTAMASHINA / VERSUS / Steph

СЪБОТА - 10.08.24 - Lile / The Foreigners / YOR (FR) / PACHO / Icaka

Програма на ГОРСКА СЦЕНА – СТРОЕЖА с DJ Антон Христов:

ЧЕТВЪРТЪК - 08.08.24 - Balkan vs. Punk/Ska Party

ПЕТЪК - 09.08.24 - Retro Party

СЪБОТА - 10.08.24 - Indie Rock Party

Присъединете се към събитието и във фейсбук.

"Тази година ни очаква един различен и още по-вдъхновяващ 3-дневен фестивал, който свързва култура, история и природа в незабравимо изживяване. Подготвили сме три музикални сцени с любими български групи и над 20 диджеи от българската електронна сцена, а самият монумент Бузлуджа ще бъде озарен от главозамайващо светлинно шоу. През деня сме приготвили 10 Бузлуджа изживявания с интересни лекции, кино, работилници, импро-театър и турове. Започва едно магическото изживяване - Open Buzludzha Festival", споделя арх. Дора Иванова от Фондация "Проект Бузлуджа" - организатор на събитието.

Четете още

Благо от Hayes&Y: Преди 15 години репетирахме в гаража на приятел, а сега готвим втори албум

Благо от Hayes&Y: Преди 15 години репетирахме в гаража на приятел, а сега готвим втори албум

Фестивалът "OPEN BUZLUDZHA" обяви пълната си програма с warm-up парти в "Строежа"

Фестивалът "OPEN BUZLUDZHA" обяви пълната си програма с warm-up парти в "Строежа"

Реклама
Реклама
Реклама