Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18596674 www.bgdnes.bg

Преслава се подиграва със Софка, вижте защо

  • Смях на чужд гръб 
  • Чалга дивата кара дъщеря си Паола да препитва ромския славей по английски език 

Подигравка с елементи на хумор спретна Преслава на колежката си Софи Маринова.

Добричлийката волно или неволно унижи ромския славей, като накара дъщеря си да препитва Маринова по английски език и на всичко отгоре пусна видео в социалните мрежи.

Реклама

На клипа се вижда как Софка се излага и няма познанията по чуждия език дори като малко дете, а в същото време Преслава се смее истерично.

How is dog (бел. ред. - "Как е куче?") пита малката Паола, а Маринова видимо недоумява какъв е въпросът. Софка предполага, че Паола й казва house (бел. ред. - "къща"), което е близко по звучене, но това само засилва истеричния смях на Преслава.

"Не мога да ти хвана първата част, тук английският ми е страхотен", казва смутено Софка, но също се забавлявала със ситуацията.

Двете фолкпевици са много близки приятелки, пътуват заедно и се забавляват в обща компания, така че Маринова едва ли тежко е приела шегата на неин гръб.

"Тука вече ще падна", казва през сълзи от смях Преслава, докато слуша произношението на английски на чалга колежката си.

За затрудненията на Софи Маринова с чуждите езици стана ясно още по време на участието й в телевизионното предаване "Като две капки вода". Тогава изпълнителката имаше затрудненият с текстовете на песните и на някои от концертите пропускаше цели строфи, тъй като не можеше да ги произнесе.

Четете още

Чалгаджийката Преслава май се сгоди

Чалгаджийката Преслава май се сгоди

Сестрата на Преслава яхна джет

Сестрата на Преслава яхна джет

Преслава дава на хлапето да управлява моторница

Преслава дава на хлапето да управлява моторница

Преслава в суперформа на 40 г.

Преслава в суперформа на 40 г.

Реклама
Реклама
Реклама