Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18606844 www.bgdnes.bg

Радина и Деян не са единствени с любовни драми

Драми зад сцената 

Донков и Радина не са единствените, които се разделят след дълга връзка 

Изглежда, че на най-популярните и вървежни актьори май не им върви в любовта. Последният пример за това е изненадващата раздяла на една от най-сладките и популярни двойки у нас - Деян Донков и Радина Кърджилова.

Динката и чаровната му колежка бяха заедно куп години. Имат и две прекрасни дечица, но като мълния обявиха, че вече не са заедно.

Реклама

"Радина е красива, но с красотата се свиква. Причините за една катастрофа не са само у единия", обяви пред "24 часа" актьорът, с което хвърли голямата бомба.

За Донков това е втора сериозна раздяла. Преди да се залюби с Кърджилова, Динката имаше авантюра с колежката си Анастасия Ингилизова. Връзката им обаче не сполучи. И Донков се раздели с първата си жена, от която е първородният му наследник.

Колегата на Динката и сочен за комик номер 1 у нас Димитър Рачков също претърпя огромен любовен крах през миналата година. Водещият на "Капките" скъса със знойната блондинка Анита. Набързо след като остана сама, силиконовата бомба дори се омъжи. И вече е съпруга на американски бизнесмен. Рачков официално твърди, че няма жена до него към момента.

Популярният актьор и продуцент Башар Рахал също претърпя тежка раздяла преди месеци. Башо дълго време любеше сексапилната Райна Караянева. Но двамата решават да прекратят взаимоотношенията си. И след дълги години съвместен живот накрая си остават приятели.

Сочените за секссимволите на родното кино Ники Илиев и Саня Борисова също отдавна не са двойка. Въпреки че всеки предричаше щастлив брак и много деца, двамата актьори решиха да прекратят връзката си преди известно време.

"Не сме заедно със Саня. Може би аз съм виновен. Искам тя да бъде щастлива", лаконично и откровено заяви актьорът и режисьор Ники Илиев.

Една от най-големите любовни драми, която се разрази през миналата година, е между актьора Васил Драганов и бившата му вече съпруга Андреа. Един от "Комиците" и телевизионерката се изпокараха жестоко, обвиняваха се взаимно в домашно насилие. Стигна се до мегагрозни думи и очакван край на връзката им.

Четете още

Деян Донков купонясва на Лени Кравиц след раздялата с Радина

Деян Донков купонясва на Лени Кравиц след раздялата с Радина

Радина и Деян Донков разделени от Нова година! Бащата на актрисата Христо Кърджилов с УНИКАЛНА ИЗПОВЕД

Радина и Деян Донков разделени от Нова година! Бащата на актрисата Христо Кърджилов с УНИКАЛНА ИЗПОВЕД

КРАЙ! Деян Донков и Радина Кърджилова са разделени

КРАЙ! Деян Донков и Радина Кърджилова са разделени

Радина най-после с деца на море

Радина най-после с деца на море

Реклама
Реклама
Реклама