Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18625931 www.bgdnes.bg

Лятна любов във "Фермата", Тръндева в СТРАСТНА афера с режисьор

  • Искрата пламва след края на предаването
  • Участничката Теодора Тръндева и организаторът на риалити шоуто Теодор изживяват бурен романс 

"Фермата" може и да приключи (а според някои индикации завинаги), но любовта в риалити формата тепърва просъществува. Истински любовен летен романс върти във вихъра участничката в последния сезон на предаването Теодора Тръндева и нейният съименник Теодор, който е организатор на продукцията.

Реклама

"Теодор е режисьор. Във "Фермата" той работеше като организатор и станахме добри приятели. След като излязох от предаването, той ме покани на среща и така нещата се развиха", споделя Теди.

Любовта между двамата лумва като факел и Теодора и Теодор почти не се разделят един от друг. Първото им романтично пътуване е море на палатка до Черноморец, което приключва с две повредени коли и прибиране в София в 6:30 сутринта, малко преди да им се наложи да излязат за работа.

Теодора е на 27 години, от Хасково, но живее в София. Преподава английски език и математика в софийско частно училище. Отгледана е на село при баба си и дядо си. Времето, прекарано с тях, е най-щастливото в живота й.

Разведена е и много тежко преживява развода си. "Той беше първата ми любов. Срещнах го на 13, омъжих се за него на 20, но след няколко години реши, че вече не ме обича, и направи нещо, за което не искам да говоря. Болката беше огромна, но не й позволих да ме превърне в зъл човек или в жертва", споделя Теди. На мястото на халката си сега има татуировка.

Тръндева разказва, че е била тъпкана и подценявана, но се е научила да заявява себе си по мил и тактичен начин, без конфликт и агресия. Създава център за помощ на деца и родители в трудни ситуации, защото приема за своя мисия да дава надежда на обърканите деца, да помага на хората в счупените бракове, на изтормозените жени и пасивните мъже.

Във "Фермата" влезе, за да пребори сянката, да научи уроците на нашите предци, да се потопи в традициите на България, а след това - като се върне в реалността на съвремието, да предаде наученото на децата, казва Теодора. Но преди децата е любовта, която среща в лицето на своя адаш Теодор.

Четете още

ГОРЧИВО!  Певица от "Фермата" се омъжи

ГОРЧИВО! Певица от "Фермата" се омъжи

Поли от "Фермата": Не помня какво каза мъжът ми, като ми предложи брак

Поли от "Фермата": Не помня какво каза мъжът ми, като ми предложи брак

ВИЖТЕ за колко продават къщата от “Фермата”

ВИЖТЕ за колко продават къщата от “Фермата”

Петър от "Фермата" тайно стана баща

Петър от "Фермата" тайно стана баща

Реклама
Реклама
Реклама