Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18626592 www.bgdnes.bg

Мисис България без хонорар в "Биг брадър"

Станислава Андреева не искала пари, за да влезе в къщата, оставя детето си заради шоуто

Една от най-чаровните мацки в родния хайлайф ще прекрачи прага на къщата на "Биг брадър". Обичаното шоу ще се завърне на екран през следващия месец.

Реклама

"България Днес" научи, че договор с продукцията е подписала сексапилната Мисис България Станислава Андреева. Мацката със зашеметяваща усмивка дори се навива да влезе в "Големия брат" без хонорар, издадоха близки до "Брадъра" и до самата нея.

Андреева спечели короната Мисис България през 2018 г. В края на пандемията от коронавирус пък мацето се обучава при най-добрите преподаватели по актьорско майсторство, дикция, правоговор, четене на аутокю и режисура. А отскоро сбъдна и голямата си мечта - да се снима във филм. Хубавицата е част от новата продукция на Саня Борисова "Никога не е просто секс".

Андреева смята, че с участието си в "Биг брадър" кариерата й като актриса ще се изстреля нагоре. Вярвала, че една подобна изява отваряла широко вратите. И именно по тази причина заявява на продуцентите, че е готова да влезе в къщата, без да получи и стотинка. На всичкото отгоре сексапилната брюнетка ще направи и още една жертва. С прекрачването на прага на "Големия брат" миската ще трябва да се раздели за дълго със сина си. Хубавицата е майка на 10-годишния Никола.

Станислава няма да е единствената популярна личност, която влиза в завръщащия се на екран "Биг брадър". Както "България Днес" вече писа, в шоуто ще видим и младата певица Малена. Очаква се в риалити формата да има още няколко известни личности. Повече от половината участници обаче ще са непознати за широката публика, какъвто по принцип е замисълът на формата "Биг брадър".

Четете още

ПРЕДИ "БИГ БРАДЪР"! Чалга изкушението Малена  лъсна чисто гола

ПРЕДИ "БИГ БРАДЪР"! Чалга изкушението Малена лъсна чисто гола

Чалга певица с огромен бюст влиза в "Биг брадър"

Чалга певица с огромен бюст влиза в "Биг брадър"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама