Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18630676 www.bgdnes.bg

Николаос Цитиридис: Съжалявам, че няма да интервюирам Карлос

Николаос отново се изповяда в нета

На ексводещият не му липсва толкова предаването, колкото да интервюира хора с истински постижения. Това разкри самият той в социалните си мрежи.

"Честно да ви кажа рядко съжалявам за неща, които са се случили. Например не съжалявам, че нямам вече шоу по телевизията, но има моменти, в които възможностите, които ми даваше предаването ми липсват. Например да си говоря с наистина заслужили известността си хора (а те не са кой знае колко много у нас", започна да обяснява той.

Реклама

Първото предаване на Шоуто на Николаос Цитиридис бе на 27ми януари 2020 година, в което той посрещна гостите Юлиан Вергов и Славена Вътова. Комедиантът бе известен с това, че не се притеснява да задава и неудобни въпроси и видимо проявяваше интерес в отговорите на гостуващите му знаменитости. След Олимпийските игри, Цитиридис си мечтае за разговор с медалистите.

"Сега гледах Карлос Насар как печели златния медал и поставя световен рекорд на Олимпиадата и съжалих, че няма да имам възможност да си поговоря с него, да му разгледам медала и да го питам въпросите, които ме вълнуват, за да разбера повече за манталитета на един истински шампион. Чуден първи гост за сезона щеше да бъде", довърши той.

Откакто слезе от ефира Нико се занимава главно със стендъп комедия, но "България днес" подозира, че в скоро време гъркът може и да започне подкаст, в който отново да прави това, което обича - да интервюира.

Четете още

ШОК! Закопчаха Николаос Цитиридис

ШОК! Закопчаха Николаос Цитиридис

Лили Иванова и Васко Кеца забъркани в измами

Лили Иванова и Васко Кеца забъркани в измами

Цитиридис се сблъскал с Карбовски

Цитиридис се сблъскал с Карбовски

Цитиридис успя, извая плосък корем

Цитиридис успя, извая плосък корем

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама