Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18636419 www.bgdnes.bg

Развод за разгонен ръгбист, съпругата му вдигна ръце от изневерите

Съпругата на бившата ръгби звезда Дани Киприани официално подаде молба за развод. Наранената Виктория прави скандални разкрития за мъжа си, който се слави като един от най-големите плейбои в Англия. Двамата не са заедно още от края на миналата година заради изневери на Киприан. Ръгбистът вече излиза с американската актриса Аналин Маккорд.

Въпреки това Виктория разкрива за още по-смущаващи пороци. Оказва се, че Дани редовно употребява психеделични наркотици. По нейните думи той харчи между 400 и 600 паунда на месец за дрога, която си купува чрез социалните мрежи. Ръгбистът ял блокчета шоколад с магически гъби и пиел пристрастяващи лекарства с рецепта.

Реклама

"Вярвах, че се е променил, но съм била заслепена - казва Виктория. - Чувствах се унижена от него, но сега искам да продължа с живота си. Той е толкова запален по приема на психеделици, че не вярвам да знае кое е реалност и кое не е."

Двойката се запознава чрез общ приятел през ноември 2019 г.

"Той започна да ме бомбардира с любов. Харесваше снимките ми и ми изпращаше съобщения. Отидох да го видя и правихме секс", разкрива Виктория.

Малко след това Киприани заминава за Лос Анджелис, а тя разбира, че е бременна. Дани обещава заедно да се грижат за бебето, връща се в Англия и двамата заживяват заедно.

"Когато се видяхме отново, бях поразена от него - разказва излъганата съпруга. - Сякаш бременността го караше да иска да бъде по-добър човек. Каза ми всичко за жените, с които е бил. Започнах наистина да му вярвам. Все още беше пандемия, така че беше странно време. Бяхме в този балон от любов."

Постепенно Киприани се връща към стария си начин на живот, в който редовно сменяше красавици в леглото си. Виктория разкрива, че е намерила много негови съобщения към други жени.

"Той си тръгна, бях с разбито сърце след като се събра с Аналин", плаче съпругата, която ще опита максимално да изстиска ръгбиста при развода.

Четете още

Кели пуска календар

Кели пуска календар

Кели се разхвърля
Кели се разхвърля

Кели се разхвърля

Реклама
Реклама
Реклама