Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18638246 www.bgdnes.bg

Вън! Колежки гонят Ивка Бебе от ефир

Огън, жупел и лицемерие онлайн

Според Елеонор и Йоанна онлайн звездата не ставала за водеща, имала лоша интонация

"Не влизай в предавания и колегите ми няма да те коментират!" Така заявява в подкаст водещата Йоанна Петрова на Ивка Бейбе. Интернет сензацията иска да бъде разкарана от нейните колежки в индустрията. В мрежата изхвърчаха изстрели от и към скандалната чернокоска.

Реклама

Цялата разправия започна от онлайн предаването "Диви и красиви", където Ивка се озова като водеща. Нейните колежки Елеонор и Йоанна обаче, дали заради професионална наблюдателност или просто от завист, не са съгласни варненката да завладее още едно риалити по мрежата. "Смятам, че Ивка не е подходяща за водеща", изказва си мнението Йоанна на Елеонор в нейния си подкаст и продължава да я прави на две стотинки, "нейното вулгарно поведение е подходящо за дискотеките и да разпитва там хората. Това са нейните води, да си стои там. В неин минус е, че хората твърде много я възхваляват. Повярвала си е, че е добра водеща, и това й пречи много. Тя парадира, че има богат речник, а има бедно фразиране. Интонацията й е грешна".

След това изказване Ивка също отвърна на удара. "Никога не съм си позволявала да коментирам колеги, защото оценявам чуждия труд. И не е до лицемерие, а до възпитание", каза варненката, която се почувствала предадена от своите бивши съквартирантки от "къщата на инфлуенсърите", но според Елеонор това, че не коментирала други колеги, било лъжа. "Възпитанието ни е факт, но лицемерието е толкова плаващо, колкото това дали си коментирала колеги или не", обажда се Нори.

Още едно от обясненията на Ивка беше за нейното "фъфлене". Чернокоската се е засегнала от критиката за интонацията й. "Получава се от така наречената кръстосана захапка. В момента провеждам лечение за алайнъри, посещавам и логопед. Лечението отнема време", разкри Ива, за да докаже, че е подигравана заради медицинско състояние. Йоанна и Елеонор пък отричат да са правили нещо такова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама