Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18646132 www.bgdnes.bg

Алваро Мората се развежда

Смятаната за една от най-стабилните двойки във футбола - Алваро Мората и Алис Кампело, се разпада. Двамата шокираха всички с новината, че се разделят. Това стана часове след като Алис отрече да има проблеми в брака им.

"Алваро и аз решихме да се разделим и това е най-трудното решение, което сме вземали в нашия живот - написа една от най-известните футболни половинки. - Искам да уточня, че не е имало никакви трети страни или липса на уважение от страна на двамата."

Реклама

Мората също пусна свое съобщение за раздялата им.

"След дълъг размисъл Алис и аз взехме решение да се разделим. Прекрасна връзка на взаимно уважение, където се обичахме и си помагахме толкова много. Това бяха прекрасни години и резултатът бяха нашите 4 деца, които несъмнено са най-доброто нещо, което направихме. Това е болезнено решение и молим за уважение и съпричастност. Алис винаги ще има специално място в сърцето ми и всичко което преживяхме заедно, беше невероятно."

Причината за раздялата им така и не става ясна. Медии в Испания пишат за дребни недоразумения между тях. Двамата бяха една от най-обичаните и харизматични двойки във футбола, пише hotsport.bg. Ожениха се на романтична церемония във Венеция през 2017 година и имат четири деца. Раздялата им идва дни след като завърши лятната семейна ваканция. По време на нея двамата показваха колко са влюбени един в друг. Алис бе до съпруга си и по време на триумфа на Испания на Евро 2024 в Германия.

Четете още

Ето ги провалите на Евро 2024

Ето ги провалите на Евро 2024

Испания е европейски шампион! 
"Ла фурия" сломи добутаната до финала Англия!

Испания е европейски шампион! "Ла фурия" сломи добутаната до финала Англия!

Мората: Това ще е последният ми турнир

Мората: Това ще е последният ми турнир

Вижте най-секси мацките на Евро 2024

Вижте най-секси мацките на Евро 2024

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама