Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18654090 www.bgdnes.bg

Калин Врачански изоставен от дъщерята на колежката си Неве

 

Само ако има финансов стимул, тогава бих се оженил, иначе искам дете, казва актьорът

"Влюбен съм, но не обичам да говоря за жената до мен. Готов съм обаче да имам деца. Граждански брак бих сключил само ако това е подплатено с финансов стимул от държавата. Тогава може и да размисля. Иначе съм категоричен, че хората могат да живеят щастливо и без подпис", казва с усмивка актьорът Калин Врачански.

Реклама

Коя е изгората на хубавеца, за момента не е сигурно. Сигурно е само, че това не е дъщерята на колежката му Неве - Магдалина, както се твърдеше от няколко месеца. Писания в медиите свързаха актьора от "Стъклен дом" с 20-годишната студентка по фотография - Магдалина. Двамата с нея бяха засечени в чужбина и това възбуди въображението на хората вече да го оженят за красивата девойка. Да, ама не. Тези дни Магдалина Бозукова пусна в инстаграм профила си снимка на млад мъж на сърф и написа: "Авантюра".

Коя е изгората на 43-годишния Калин засега не е ясно. Самият той казва, че би простил всичко на любима жена, дори изневяра, само не, да не е честна с него. "Ако ме залъгва за чувствата си, не бих продължил такава връзка. Не ми се иска да си играят с мен. Влюбчив човек съм и много сълзи съм пролял за жени в миналото. Изпадал съм в депресия, отслабвал съм с 10 кила, правил съм серенади и какво ли не - та и стихове съм писал, приказки. Но това е минало за мен", смее се Врачански.

И докато Магдалина е на море с тайнствения си ухажор, актьорът се готви за поредните си роли.

"Играят ми се роли в киното и театъра, които да ме провокират да мисля и да експериментирам. Моменталните решения не са ми чужди, спокойствието в напрегнатите ситуации е най-добрият ми приятел", казва чаровникът с обаятелна усмивка, любимец на жените - Калин Врачански.

Четете още

Калин Врачански харесал Иван Панев в Академията

Калин Врачански харесал Иван Панев в Академията

Врачански, Блатечки и Мутафчиев откриха мотосезона

Врачански, Блатечки и Мутафчиев откриха мотосезона

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама