Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18654809 www.bgdnes.bg

Ергенът Евгени става водещ в Би Ти Ви

Специално за новото шоу "Коя е тази песен?"

Търсят му партньорка, засега Виктория от "Евровизия" е най-вероятният вариант

Ергенът Евгени Генчев става водещ на играта "Коя е тази песен?". От 25 юли започна кастингът за набиране на хора, които желаят да участват в проекта на Би Ти Ви. Засега в играта са се включили над 200 човека.

Реклама

"Музиката е израз на емоция, енергия, тя е комуникация. Тя може да е нещо, което отправяш като послание индивидуално или в колектив. Невинаги е гарантирано, че честотите на колектива ще съвпаднат. Такива ситуации не съществуват тук. Огромен кеф е за мен да живея и творя." Това казва Евгени Генчев, който от малък постига завидни успехи над пианото. Но и не само. Евгени е в завидна физическа форма, спортува всеки ден и живее с любимата си Валерия, която избра в риалити шоуто "Ергенът".

Интелигентното му излъчване и това, че е любимец на жените, провокира телевизията да го избере за водещ на популярната нова игра. Тя е създадена в САЩ и се реализира в над 27 държави по света. В нея двама играчи се състезават в няколко рунда. За да влязат в играта, те трябва да знаят, запомнят и идентифицират песни от всеки жанр и всяка епоха. За да спечелят, състезателите трябва да изпреварят опонентите си и да познаят правилната песен в поредица от игри. Накрая има и награди.

Засега като ководещ на Евгени е харесана Виктория Георгиева, която представи страната ни на "Евровизия" през 2021 г.

Двамата с Генчев вече са се пробвали като ководещи на сцената на "София лайв клуб" през май. Тогава те представиха шоуто "Пей с нас" и търсиха хора, които се интересуват от музика и могат да пеят. Популярността на двамата и лудият проект впечатли куп млади хора, които искаха да се пробват.

Е, с днешна дата те могат да го направят и в играта "Коя е тази песен?", която стартира през есента в ефира на Би Ти Ви.

Телевизията вече получи правата на четири подобни предавания - "Колко ми даваш?", "Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?" и "Кажи честно".

Иначе водещият Евгени Генчев в момента почива активно, като изкачва планини и пуска мотивиращи постове до феновете си. Той живее с Валерия, която спечели формата на "Ергенът 2". Двамата не афишират връзката си и не обичат да разказват подробности за нея. Иначе официално ги видяхме в началото на юли на фестивала "Коми кон", където демонстрираха близост и пристигнаха заедно.

Нищо не спира Валерия и Евгени да се оженят, дори това, че тя трудно си избира рокля за сватбата, става ясно от медиите. Но за любовта няма прегради и спирачки.

Четете още

Обрат! Валерия и ергенът Евгени се събраха, заживяха заедно

Обрат! Валерия и ергенът Евгени се събраха, заживяха заедно

Леш! Ергенът Евгени катери 40 км баири за ЧРД без Валерия

Леш! Ергенът Евгени катери 40 км баири за ЧРД без Валерия

Ергенът Евгени също се изгаври с Алек: Гледайки финала се сетих за песничката "Мила моя мамо"

Ергенът Евгени също се изгаври с Алек: Гледайки финала се сетих за песничката "Мила моя мамо"

Ергенът Евгени инкогнито в Гърция

Ергенът Евгени инкогнито в Гърция

Реклама
Реклама
Реклама