Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18662621 www.bgdnes.bg

Джон Стоунс най-сетне предложи на гаджето

Менделсон и сватбени камбани

Бъдещата булка Оливия Стоун вдига купон по повода

Футболният национал на Англия Джон Стоунс е сгоден за зашеметяващата си приятелка предприемач Оливия Нейлър, разкри самата тя.

30-годишният централен защитник на "Манчестър Сити" повдигна въпроса след поражението на Евро 2024 от Испания, но само толкова. Щастливата двойка оповести годежа си публично, след като Оливия обяви прекрасната новина в профила й в социалните мрежи. Тя озаглави публикацията "Бъдещата г-жа Стоунс" заедно с емотикони с брачен пръстен. Сияещата Оливия позира до шампанско, торта и цветя, докато стоеше до табела с надпис "сгодена". На друг кадър тя позира с приятелите си с празнична торта с надпис "любовта е сладка" и ягоди, покрити с глазура. Други сладки снимки в нейната история показваха чаши за шампанско и свещи, запалени в чест на празника. 

Реклама

След края на първенството на Стария континент звездата от Премиър лийг и 35-годишната Оливия заминаха за слънчева почивка в чужбина, за да се отпуснат. И в следващите дни Стоунс успя да отпразнува лична победа, като предложи брак. Източник на "Сън" твърди: "Те са на луната. Прекрасна двойка са и са напълно отдадени един на друг. Да бъдат заедно като семейство означава за тях повече от всичко".

Оливия, която беше сред футболните половинки в Германия, отпразнува годежа си с вечеря за близки приятели. Тя нае организатора на сватби и партита на знаменитости Джейд Елиз. 

Джон и Оливия, основател на марката за детски дрехи "Мууш", започнаха да се срещат в началото на 2019 г. Тя роди първото им дете през януари миналата година - малко след като защитникът игра за Англия на световното първенство в Катар.

Двойката е склонна да държи семейния си живот далеч от светлината на прожекторите, но след раждането на момчето им миналата година това е повече от невъзможно.

Четете още

Испания е европейски шампион! 
"Ла фурия" сломи добутаната до финала Англия!

Испания е европейски шампион! "Ла фурия" сломи добутаната до финала Англия!

Порномацка луда по Пеп Гуардиола

Порномацка луда по Пеп Гуардиола

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама