Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18662752 www.bgdnes.bg

Фолк легендата Глория вече е добре, но отменя участия

Всичко с нея е наред, тя ще даде изявление, когато е готова, каза пиарът й Жоро Янакиев

Фолкпевицата Глория притесни феновете си, като преди дни пусна кадър в нета от болнична стая.

Реклама

"Утре ще е по-добре", написа изпълнителката, като текстът й бе придружен с четирилистна детелина.

51-годишната изпълнителка показа система до болничното легло и течно лекарство парацетамол, което й вливат. Най-вероятно певицата е пипнала летен грип, който я е изтощил.

"Глория е добре, но ще отмени участия до края на месеца. Всичко е наред, но нека да оставим тя да си даде изявление за здравословното състояние, когато прецени", каза за вестника пиарът й Жоро Янакиев.

Глория има две обявени дати за участия до края на август - едната е на 15, когато с Ивана трябва да пеят заедно в популярен клуб в Слънчев бряг, и на 23, когато ще пее във Варна. Според сторито в инстаграм, което пусна Гло, е видно, че докторите са категорични, че тя трябва да се възстановява до края на месеца.

Отменени участия по принцип изпълнителката на "Как бързо времето лети" е имала само веднъж тази година. Това се случи в края на април. Тогава Галина, както е истинското й име, претърпя инцидент в района на Кресненското дефиле.

"Приятели, спокойно, живи и здрави сме всички! Нека не се изопачава истината! Вчера, 23 април, претърпяхме инцидент на Кресненското дефиле - неадекватен възрастен човек с пътнически празен бус се вряза в нас почти челно, навлизайки в нашето платно. Сами виждате, че като по чудо няма пострадали и в двата автомобила! Каза, че е изгубил контрол над буса си. Слава на Бог, че ни е опазил! Явно все още имаме мисии, които да изпълним!", написа тогава певицата.

Дали сегашните проблеми на певицата имат нещо общо с този инцидент, за момента няма яснота.

Глория е от звездите, които стриктно следят за своята фигура и имунитет. Певицата рядко боледува, защото спазва строг хранителен режим и от 20 години прилага лечебното гладуване на д-р Емилова. За него тя пише и в книгата си.

"Повече от 20 години правя вкъщи и къси гладувания - всеки понеделник до вторник на обед съм само на чай и плодове. Веднъж или два пъти годишно правя дълго гладуване - 10 или 15 дни, колкото ми подсказва тялото. Не се насилвам. Два пъти годишно ходя в клиниката, веднъж правя пълни изследвания. Храня се предимно със зеленчуци, но веднъж седмично ям риба или пиле, телешко понякога. Сутрин съм само на плодове, смутита, кафе и чай. Първото ми хранене е след 14 часа. Не мога да кажа, че съм вегетарианка или веган. Но ето, вече толкова години съм съхранила формата си - 55 кг при ръст 171 см", разкрива перфектната си форма певицата.

Четете още

Какво се случва? Болната Глория спира да пее

Какво се случва? Болната Глория спира да пее

Глория влезе в болница, на системи е

Глория влезе в болница, на системи е

Глория търси прохлада в парка

Глория търси прохлада в парка

Гаджето на Глория я глези със 101 рози

Гаджето на Глория я глези със 101 рози

Реклама
Реклама
Реклама